Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

кога збориме за сонови, ке го кажам мојот.Го сонував сабајлето кога игравме со Ливерпул.
Нешо почиње ко распуст нема школо и ја со 10,000 евра у џеб и сум отишол директива у Мначестер.Кога сум стигнал било сабајле и овие имале тренинг,ја сум отишол таму сум се испоздравил и сликал со сите и сум трењирал.Полсе тоа у Мегастор-от директива и сум трошел пари на што ми душа сака.После сум отишол на ОТ,сум ја гледал утакмицата и се разбудив :place:

go vidovte li videovo? http://www.manutd.com/en/News-And-F...tenham-hotspur-vs-manchester-united-2001.aspx
Barclaycard Premiership
29.09.01, White Hart Lane
TOTTENHAM 3
(Richards 15, Ferdinand 25, Ziege 45)
UNITED 5
(Cole 46, Blanc 58, van Nistelrooy 72, Veron 76, Beckham 87)
Tottenham: Sullivan; Taricco, King, Richards, Perry, Ziege; Poyet, Freund, Anderton (Rebrov, 83); Ferdinand, Sheringham. Subs not used: Keller, Etherington, Davies, Thelwell.
United: Barthez; G.Neville, Johnsen, Blanc, Irwin (Silvestre, 46); Beckham, Veron, Butt (Solskjaer, 40), Scholes; Cole, van Nistelrooy. Subs not used: P.Neville, Carroll, Chadwick

eve i utakmicata moze da si ja simnete zaedno so use 7-8 drugi cambekovi na ManUtd
http://zamunda.net/details.php?id=299596&hit=1

Ферги вели дека ако победиме против Тотенхем, ќе имаме огромни шанси да ја задржиме титулата. LET'S DO THIS!!!!!!!

Март може да биде месецот на пресврт според мене, Сити имаат 2 тешки гостувања кај Стоук и Свонси и дома со Челзи, додека ние само викендов со Тотенхем имаме тежок натпревар, другите ни се со ВБА и Фулам дома и со Волвс на гости.Мислам дека ако се задржиме недела две минимум на врвот ќе потпаднат под притисокот шити и ќе почнат да се губат.Значи враќање во форма и без повреди, ffs.

кога збориме за сонови, ке го кажам мојот.Го сонував сабајлето кога игравме со Ливерпул.
Нешо почиње ко распуст нема школо и ја со 10,000 евра у џеб и сум отишол директива у Мначестер.Кога сум стигнал било сабајле и овие имале тренинг,ја сум отишол таму сум се испоздравил и сликал со сите и сум трењирал.Полсе тоа у Мегастор-от директива и сум трошел пари на што ми душа сака.После сум отишол на ОТ,сум ја гледал утакмицата и се разбудив :place:

Брат ова повеќе ми личи на тоа што ти е сон, а не што си сонувал! :LOL:

Инаку убаво пиша Хелз погоре, клучен ќе е Март, значи мора да го превземеме врвот и ги ставиме под притисок, ако се ова случи и ако бидеме први до дербито на Етихад, ондак не се сомневам во 20-ка! :rolleyes:

Дербито на Вејстлендс најмалце ме загрижува, ако им тргнеме агресивно како што им тргнавме првото полувреме од купот ќе не знаат кај им е главата. Мене повеќе ме плашеше гостувањето кај Норвич и кај Блекбурн за некое време :)
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 02:53 ---
Carrick:
- most interceptions (49)
- averages more interceptions per game than any other United player (3.06)
- makes an interception more frequently than any other United player (every 27.8 minutes)
- made more clearances than any other United player (35) – excludes defenders*
- averages more clearances per game than any other United player (2.18) – excludes defenders*
- makes a clearance more frequently than any other United player (every 39 minutes) – excludes defenders*
- only Jonny Evans has made more blocks than Carrick (19 for Evans, 10 for Carrick)
- only Jonny Evans makes more interceptions per game than Carrick (1.1 for Evans, 0.63 for Carrick)

И пак нека игра Бери пред Керик за Англија, па може ќе освојат 2066 пак титула! :tapp:

Инаку уживај Фросе за со Блекбурн, само во Недела да тепаме, уште одма ќе почнам да собирам пари за сингл за таа на Ивуд Парк! :icon_lol:

Почеток на сезона,Керик не е ни за резервите!
Март,Керик среќа што те имаме :cautious:

Don't judge to fast (y)

Кој од нашиве се повикани за вечер за составот на Англија?
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 14:41 ---

Кој од нашиве се повикани за вечер за составот на Англија?
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 14:41 ---

Велбек, Смолинг и Џонс.

Енди Кол на твитер постави слика од дел од трофеите дома :D

scaled.php

http://desmond.yfrog.com/Himg859/scaled.php?tn=0&server=859&filename=d2psu.jpg&xsize=640&ysize=640
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 15:23 ---
Овие па овие па, спремни за на утакмица :pos:

431256_10150597102897746_7724542745_9479386_1539678087_n.jpg

Не знам дали сте приметиле дека официјалната ФБ страна сега има тајмлајн, многу јако изгледа

http://www.facebook.com/manchesterunited

Pogba and Fryers have been told to sign new deals in the next 48 hours or forget about playing for Man Utd again.

Изворот наводно бил Сан...не знам колку е точно ова сепак.

United - 19
Liverpool - 18
Arsenal - 13
Ryan Giggs - 12

Се надевам дека и двајцата ќе потпишат договори не треба да ги испуштиме големи таленти се и двајцата

Pogba and Fryers have been told to sign new deals in the next 48 hours or forget about playing for Man Utd again.
Изворот наводно бил Сан...не знам колку е точно ова сепак.
Тоа е тоа, или манчестер јунајтед или курва на агенти ко тевез.

Ако е ова точно, значи овие двајцава ќе прават проблеми за договори и ако станат нешто играчишта во фудбалот понатака. Затоа, ако нејќат да потпишат, вратата да им се отвори и куферите надвор, подитно. Таниклиф ќе доаѓал уште од 6 сабајле на Керингтон за да шутира, овие мајмуни ќе изигруваат.

Смолинг, Јанг и Велбек во првиот тим на Англија за вечер, Џонс на клупа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom