Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Матиќ би го пуштил уште 70-75 мин место Фред. За дваесетина минути сигурно може да издржи да одигра на добро ниво.

Еткинсон :pos:, пробуваше на некој начин да ескивира да досуди пенал против Јунајтед! А не дека не виде или ВАР дека не беше јасен. Така е кога си шупак од судија и калкулираш! Третиот старт над Роналдо беше чист пенал, ама батката на фон на првите две ситуации не ни сакаше да помисли да свирне:facepalm:
Ај он, ама оние во ВАР собата? Лакрдија од судење во Англија!

Матиќ би го пуштил уште 70-75 мин место Фред. За дваесетина минути сигурно може да издржи да одигра на добро ниво.
При резултат 1-1 ти правиш измена фред-матич. Толку од тренерската кариера!!!

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Матич му асистираше на Лингард, чисто информативно :)

Аха, е кого требаше да пушти на пример? Мата? Марсијал умрениот на кого не му се живее а не да трча?

Да. Со Матиќ добиваме на стабилност, а Фред повторно почна да им асистира на противничките играчи. Толку од логиката.;)

Па баш таа измена донесе победа, Вест Хем се затворија, а фред беше тотално некорисен, Матиќ ем знае да даде пас, ем да го чува нашиот гол

Да. Со Матиќ добиваме на стабилност, а Фред повторно почна да им асистира на противничките играчи. Толку од логиката.;)

80 минути пцуење по Фред дека е криминален, го вадат Фред - зошто го извадиле :pos:

80 минути пцуење по Фред дека е криминален, го вадат Фред - зошто го извадиле :pos:
Ја ни еднаш не го спомнав фред денес, иако играше катастрофално, ама ништо поарни не беа погба, фернандеш, гринвуд и останатите... Инаку голот на лингард беше индивидуален потег и далеку од асистенција на матич иако му ја подаде на корнер знаме.

Оле после утакмицава може да размисли наредната да проба со Линделоф и Варан, Мегваер беше денеска криминален и Дони и Мектоминеј да ги стави во средина

Ја ни еднаш не го спомнав фред денес, иако играше катастрофално, ама ништо поарни не беа погба, фернандеш, гринвуд и останатите... Инаку голот на лингард беше индивидуален потег и далеку од асистенција на матич иако му ја подаде на корнер знаме.

Никој не оспорува дека Погба, Гринвуд и Фернандеш одиграле лошо денес, првите двајца напуштија ради тоа. Бруно ти е играч што може да реши натпревар со еден потег. Сигурно нема Дони да игра место него или мртвиот Марсијал.

Голов е 90% на Матич, он го виде и шупти топка меѓу згуснати редови. Било кој друг, би пуштил пас на страна и би се вртеле како киша око крагујевац.

ПС: Сега Лингард јак ли е ? :D

Ole dodeka e trener United titula u PL ili LS nema da vidi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Абе ништо. Само давање 5 гола минимум на утакмица и победи од минимум 3 разлика секоја се рачунаат за ок перформанс.

Оле после утакмицава може да размисли наредната да проба со Линделоф и Варан, Мегваер беше денеска криминален и Дони и Мектоминеј да ги стави во средина

Ја мислам дека Линделоф е завршена приказна кај нас. Дони исто нема да помириса терен, ќе го чуваат мислам за дел од некоја трампа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom