Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Мојсов пред потпис со Војводина

Даниел Мојсов е на прагот на потпишување договор со Војводина од Нови Сад. Дебитантот во македонскиот национален тим, 190 сантиметри високиот стопер, кој во есенскиот дел од првенството настапуваше за Македонија ЃП, доколку потпише до крајот на неделава, би можел да му се приклучи на тимот од Нови Сад на подготовките во Анталија. Пред Мојсов, Стефан Спировски, член на младата репрезентација на Македонија, потпиша професионален договор со Борац од Чачак, а младиот вардаров напаѓач Филип Петров стави потпис на договорот со Јавор Ивањица.

Извор: Време

До петок дефинитивно ке се знае што како ке биде со клубот !!!

Добар играч е, не е лош..а нели он преговараше со Работнички и Силекс од кај у Тетекс испадна?:)
ИНаче Лена отишол у Фљамутари..

Добар играч е Даниел Јовановски??

Добар е Шиш али зошто ви е вас кога ги имате Ристов а слушнав дека и Тони Вељановски го барате така да Шиш не ви е потребен :helou:

Ништо од Тони Вељановски, он изгледа ке остане во Пелистер

Фала на инфо:smir:

П.С Имате поздрав од Мојсов од Анталија моментално зборам со него му кажав дека му честитате за трансферот:helou:

Добар е Шиш али зошто ви е вас кога ги имате Ристов а слушнав дека и Тони Вељановски го барате така да Шиш не ви е потребен :helou:

Па тројца од одбрана ни заминаја од кој еден на позајмица
btw фала на поздравот:)поздрави го и ти од нас :)

Фала на инфо:smir:

П.С Имате поздрав од Мојсов од Анталија моментално зборам со него му кажав дека му честитате за трансферот:helou:

Мојсов врати се,Мојсов врати се !!! :):)

Фала на поздравите,ке ми фали тој играч многу,за негови години како само изигра,ниту еден дуел нема изгубено,едноставно карпа е,како Лусио во Интер што е :)

Инаку и јас имам информации,можам да кажам дека 90% се точни,ке не врателе заедно со Слога во прва лига,играчите на двата тима тренираат и ете од 2 ние почнуваме со пријателски,а за Слога не знам.
Дај боже да не вратат,Хари да падне од власт заедно со неговите пиони и сите срекни и весели :)

Мојсов врати се,Мојсов врати се !!! :):)

Фала на поздравите,ке ми фали тој играч многу,за негови години како само изигра,ниту еден дуел нема изгубено,едноставно карпа е,како Лусио во Интер што е :)

Инаку и јас имам информации,можам да кажам дека 90% се точни,ке не врателе заедно со Слога во прва лига,играчите на двата тима тренираат и ете од 2 ние почнуваме со пријателски,а за Слога не знам.
Дај боже да не вратат,Хари да падне од власт заедно со неговите пиони и сите срекни и весели :)

Само нашиве пола тренираат другите си отидоа:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom