Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Водиме на полувреме против 76-ките, на нивни терен со 51-47... 
Ова иначе е натпревар на две екипи кој го делат второто место на Истокот со скор од 16-6, интересен натпревар сега за сега... Кај нас активни моментално Вејд, Џејмс, Чалмерс, Бош и Норис, ова другото како поспано делува... Идеме второ уште појако... Let's go Heat
Крај, победа против Филаделдија со 99-79, и со скор 17-6 сме осамени на втората позиција на Истокот
Не ги гледав последните минути од натпреварот, ме заеба линкот, ама скоро цела ја изгледав... Второ полувреме додадовме гас и лагано ги победивме
П.С. На ЛеБрон му фалеа две асистенции за трипл-дабл
Комплетна статистика...

Ова иначе е натпревар на две екипи кој го делат второто место на Истокот со скор од 16-6, интересен натпревар сега за сега... Кај нас активни моментално Вејд, Џејмс, Чалмерс, Бош и Норис, ова другото како поспано делува... Идеме второ уште појако... Let's go Heat

Крај, победа против Филаделдија со 99-79, и со скор 17-6 сме осамени на втората позиција на Истокот

Не ги гледав последните минути од натпреварот, ме заеба линкот, ама скоро цела ја изгледав... Второ полувреме додадовме гас и лагано ги победивме

П.С. На ЛеБрон му фалеа две асистенции за трипл-дабл

Комплетна статистика...

The HEAT win!
Miami Heat 99 - Philadelphia 76ers 79. Leaders - Dwyane Wade 26 points, 5 rebounds and 4 assists. LeBron James 19 points, 12 rebounds, 8 assists and 2 blocks. Mario Chalmers 13 points and 7 rebounds. Mike Miller 12 points and 5 rebounds. Chris Bosh 12 points and 5 rebounds. Norris Cole 11 points. Udonis Haslem 4 points and 5 rebounds.