Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав само прва четвртина, уште на загревањето му свиркаа, носеа мајци "Кралицата Џејмс" :), кога ја прима топката цела сала свири... шутна една и промаши цела сала му се смееше... ама на крај им бапнал 38 коша :icon_lol:

Иначе, мислам дека конечно почна машинеријата, после состанокот, почнаа со победите... дај Боже да тераат вака и понатака, па по едно прстенче на сите на крајот :wink:

:pos2::pos2::pos2:
boston vladee be momce :uvo:

Аууу ултрасу, мултиталенАт си ти бе, у секоја тема прв гомнојадец си, браво мајсторе :pusk:

не знам дали сте го погледнале ова видео и немав посебна тема за каде да го ставам бидејќи ѕверот игра во овој тим па решив тука да го ставам видеото кое ме остави без зборови..!

Milwaukee - Miami 78:88

Најефикасен Вејд со 25 коша, а вкупно големата тројка има 57 коша постигнато.

Честито победа, идемо даље:)

не знам дали сте го погледнале ова видео и немав посебна тема за каде да го ставам бидејќи ѕверот игра во овој тим па решив тука да го ставам видеото кое ме остави без зборови..!

Многу јако видео...

победа со голден стејт 106:84, Вејд 34поени, Џејмс 25 :)

oh yeah, seven in a row :tv:

Вечер уште еден лесен противник за осма по ред. Тимска игра на највисоко ниво!

8 in a row :P :) само така нека продолжат

57-57 на полувреме, во второ мора да се почне јако и да се направат 10 разлика, па после само лагано до крај.

Победа од 113-91 ги убија 22 разлика, а ЛБ со трипл-дабл 32коша, 11 скока и 10 асистенции го заврши мечот, феноменално.

10 in a row:smir:

победа на мајами во последните секунди над вашингтон за 12 победа во низа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom