- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Не е можно ова шо се случуваше со тимот во второ полувреме.Ај одиме во вторава на победа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чикаго е ЕКИПА не се состои од само 3 играчи туку од 10.Не ја гледав утамицава и не ми е јасно како можеле толку да изгубат,треба само да го сопрат Дерек Роуз и целата работа е завршена!Гледам Бош дал 30 поени,да играа Вејд и Леброн добро имаше Чикаго да изгуби 15 разлика,ајде да видиме во втроиот натпревар што ке се деси!
Чикаго е ЕКИПА не се состои од само 3 играчи туку од 12.![]()
Не ги рачунам тие 2цата што не влагаат на терен, играат само 10 души затоа и така пишавfix'd![]()
Не ја гледав утамицава и не ми е јасно како можеле толку да изгубат,треба само да го сопрат Дерек Роуз и целата работа е завршена!Гледам Бош дал 30 поени,да играа Вејд и Леброн добро имаше Чикаго да изгуби 15 разлика,ајде да видиме во втроиот натпревар што ке се деси!
Мајами има среќа што вчера јуфката Бош беше расположен, инаку ќе завршеше натпреварот со најмалку +30 разлика...
Знам дека сте напалени од победата над Мајами, ама почекајте, серијата само што започна, не се залетувајте, чекор по чекор е најубаво...
А, од ова издвоеното, точно дека Бош беше расположен вчера, но не заборавај дека ЛеБрон и Вејд не играат секогаш вака слабо... колку Мајами имале среќа што Бош бил расположен, дупло повеќе Чикаго имаа среќа што ЛеБрон и Вејд не беа расположени (според твојата логика)...![]()
Никој не се залетува момче, тргни го овој натпревар на страна и види ги претходните од регуларниот тек па кажи ми дали Чикаго имале среќа, може така? Мојата логика е сосема на место...
Чекам одговор![]()