Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Епа јас колку што гледав како да немаат. Туриаф и Волтон се борат скокат ама џабе џабе, дај овие да оздрават зошто вака нема бел ден да видиме.
ako ne se vrati po ili bajnam zamina sezonata u kurac

jas ja pisav taa utakmica poraz uste pred da pocne bes centri nema igra nikakva i vo pravo e lozar kavadarci ako ne se vrati nekoj od po ili bajnum ke ni otide sezonata u kurac

Еве еден injury report update.
1-Пол Гасол
2-Тревор Ариза
3-Ендру Бајнам

1.Gasol's ankle is feeling "a little bit better," but there is no timetable for his return, according to the Los Angeles Times.

Analysis: Lakers coach Phil Jackson said he hoped that Gasol would be back by the end of this week, but we would be surprised to see Gasol back within the next seven days.

2.Ariza (foot) is reportedly still in a walking boot and will return no earlier than the playoffs, according to the Los Angeles Times.

Analysis: Ariza's original return date was sometime in March, but as of now, he'll be lucky to join the team during the playoffs. Any fantasy owners still holding onto him should drop Ariza now.

3.Bynum (knee) began jogging on an anti-gravity treadmill on Tuesday and is now able to run on 60 to 65 percent of his body weight, according to the Los Angeles Times.

Analysis: Those counting on heavy production from Bynum in the regular season should probably resign themselves to the fact that if he does play at all before season's end, it will be in limited minutes and guarded carefully. However, Bynum could be fully healthy.

Вечер против Далас. Пак на гости пак без центар пак мириса на пораз :nerv:

Добро почнавме ама види повреди малери да му ебам ај ќе тепаме вечер во Далас Коби ќе прави пак едно 40 поени..

Победа 100-102.

Водевме цело време имавме дури и 25 разлика за на крајот да стигне наптреварот до 1 поен разлика...фала богу што Новицки го промаши последниот шут.

Добра игра на сите ..посебно на Радманович...кога најмногу требаше тогаш се истакна браво.

И јас сакав тоа да кажам. Конечно Радманович да покаже добра партија и гледам тоа било решавачко за тесната но заслужена победа! Треба на сите да ни е јасно дека Коби не може секогаш сам, сепак кошарката е колективен спорт. Тој секогаш си го одработува делот но треба малку подршка и од другите. Овој пат тоа беше Радманович.
Честито победа!

WoW pobeda protiv dalas bes cenatar bravo LAKERS

go delime 1to mesto so hjuston i tie konecno da zagubat .

ne go pomina rekordot na Los Angeles Lakers od 33 pobedi po red

Ајде сега победа против Јута во Четврток па да го завршиме овај road trip со половичен учинок.:wink:

Мислам дека може да ја поминеме Јута, очекувам победа, нормално ако Коби има мала подршка од другите!

Мислам дека може да ја поминеме Јута, очекувам победа, нормално ако Коби има мала подршка од другите!
Извинете,што ви пречам на Фан Клубот,но мислам дека Лејкерс,ке ја загубат оваа утакмица..:helou:

Извинете,што ви пречам на Фан Клубот,но мислам дека Лејкерс,ке ја загубат оваа утакмица..:helou:

Ако играат како вчера Јута нема шанси, не дека сум фан на Лејкерс туку стварно така е.

momci juta nema izgubeno doma veke 19 utakmici mislam deka ke bide tesko

Па редно било да изгубат конечно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom