Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Четврток иде, од трејд ни трага ни глас:facepalm:

Последно е Фелтон од Блејзес за Блејк.

Барнс сам се спрепна или јас трипам нешто?

Сам, само не може да се преиначи ваква одлука, и 5 поени ќарија за непостоечки фаул:pos: кој колку толку ги врати во игра.
--- надополнето: 14 март 2012 во 03:18 ---
Зашто Добромир на крајов не игра ич не ми е јасно, кога треба јака одбрана, а на нежново све да му еам.

Таман си е нежниот бе, он ги даде поените за водство.
Инаку отидовме во продолженија, нешто паметно и од Блејк во одбрана.

Брајант ни еба матер на крајов со промашувањава, среќа продолженија влегоа, јесда ги врати у игра али и неколку промашувања имаше во клучни моменти и ко капак на све не се извади со последниов шут, лошо и тука истера ...

Блејк што сакаше на крајов само он знае, среќа имаат голема што у моментов не беа у соблекувални за да дискутираат за поразот од Мемфис, вака второ продолжение, сеуште има шанси за победа.

Коби утна за победа, одиме на продолженија.Се гледа дека се уморни.Оваа победа многу ќе ни значи.

Кој фејл е Блејк, каква загубена топка на плус 3, ги уби.

Блејк ако знае и самиот што сака да постигне со 80% од потезиве што ги прави, јас сум Јуриј Гагарин:facepalm:

Брајант важни 2.Сега мора цврсто во одбрана и да не им се остава премногу простор за шут.

Бајнам е човекот, season high има ако не се лажам, не е ова само веќе тимот на Коби, и во Бајнам добиваме лидер, иднината на Лејкерс. Цар.
--- надополнето: 14 март 2012 во 03:58 ---
Мемфис прв пат сезонава губат меч дома во кој воделе на полувреме и прв пат сезонава губат меч у кој постигнале над 100 поени. not bad
Неиграњето на Геј сврши работа, битна уткамица беше ова, сега се трети на запад а следат натпревари со Њу Орлеанс гости, Минесота дома, Јута дома, епа време е за една асална победничка серија у пм, али и за носење на плеј. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom