Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен муабет од Сунес. Хенри и ФСГ се done, нема враќање назад. Клубов е мртов дур не се избркани.
Mi nema nikakva logika pricata deka treba da se izbrkaat FSG... mislim, jasno ni e na site deka probaja da protnat neso so ne smeese da go pomislat, ama ete se se vrati na staro... izleze cico henry so izvinuvanje i toa e toa( okej, znam deka e toa kolku da se rece). Ama spored mene nema nikakva potreba od nisho pojce ili poradikalno... za opsto dobro na klubot i za stabilnosta koja ja izgradija i uste ja gradat. Za mene se posveteni gazdi kolku i da se zbori deka se zinati za pari... da, tocno e deka se zinati za pari, ama ulozuvaat i pametno rabotaat(ama ozbilno go mislam ova). Mislite deka nekoj milk sejk ili sl ke mu bide mn gajle dr osven parite? Ma kakvi... ke fuka pari kaj stigne za mbapinja ke menja trener sekoja vtora godina i ke mu bide bash cool. Sedite be. Gazdite kolku i da se amerikanci oki si ja vrsat rabotata spored mene. Plus ne zboravajte od koe dno ne donesoja do tuka kaj so sme, uospte ne e shala napredokot koj go imavme zadnive 10 godine.