Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Си ги примаме ко алва у пм. Ај разбирам дека се пријателски ама шо е многу многу е од кој стасавме изгубивме. Прогнозирам тешка сезона, купивме засилување шо ќе се врати во Октомври и ќе се уклопува до март. Назад сите се повредени, моментално сме многу слаби.

да моментално сме слаби ама сепак ова е подготвителен период. лани тепавме на сите пријателски и кога дојде тоа финалето во кина сега шо го освоивме изгубивме од портсмут така да поарно да ти кажам право да ги изгубеме сите пријателски па после во премиер да газеме. на оваа утакмица проблем е само одбраната а се друго си е скоро перфектно, лукас до сега изигра одлично цела средина ја контролираат со маскерано, имаше (до пред 10 минути сега не гледам) добри топки на нападот итн. така да ко ке се вратат стандардните играчи од одбраната нема да примаме така лесно голови сепак ајала и сан хозе се уште деца кои саедно имаат 38 години и од нив се очекува да биде нешто

А шо се случи со Карагер, се повреди ? Не гледав од почеток

па лукас ми изгледаше многу мотивиран мислам дека требе уште ваа сезона да остане ако не биде ништо тоги да си оди а со карагер забележав дека му даваат лекарска помош а дали после влезе пак во игра незнам

КАТАСТРОФА, пријателска е да, али премногу се изнервирав, ќе пишам на крај од утакмицата.:nerv::nerv::nerv:

се повреди и уште немаше замена направено агуеру кладе гол тој либерото врска нема абе не мозе со тројца игарчи (со герард торес и маскерано ) да се освојат трофеии за курот го платија аклилани стално е повреден и не требаше таков тип на играч демек замена за алонсо трбаше плејмејкер како диего пример што го зеде јуве или поарно ќе беше пандев да го земеа и бенитез го тупи со тоа шпанците чинел не чинел шпанец да е и годинава пак ништо со овај состав тие газдите газникот да му падни мора да се избркаат денар немаат дадено само за тој стадионот збораат немале пари МОРАШЕ ДА КУПАТ САЛАМ ИГРАЧИ :vozbud:

Аквилани ќе биде во аут два месеца

Новото засилување кое денес и официјално беше презентирано во Ливерпул, Алберто Аквилани според лекарските испитување ќе биде надвор од терените околу 2 месеца.
Рафа Бенитез знаеше за оваа повреда на Аквилани која го оддалечи поголмиот дел од ланската сезона во Рома, но сепак се реши да ризикува со неговиот трансфер.
На неговата позиција т.е на местото на Алонсо до опоравувањето на 25 годишниот Италијанец ќе биде најверојатно Лукас Леива, а можно е Рафа да проба и да го врати Џерард поназад и да се обиде со две крила и два напаѓачи, но тешко дека Шпанецот ќе се одлучи за такво нешто.
omg so lucas leiva nema saaaaaaaaaaaansi za dobro da izigrame vo prviot period od sezonata ovoj benitez znaci kolku me nervira trebase da se otpusti sega letovo premnogu greski napravi duri ne kupi ni soodvetna zamena za xabi alonsko frla pari na igraci kako johnson i akvilani dobro akvilani e dobar ama ete povreden e cccc :nerv:

Мене не ми се свиѓа ова. Ок што се пријателски ама ова е ужасно. Никаква игра нема шанси одбраната катастрофа средниот ред слаб. Незнам што мисли Бенитез. Средниот ред и нападот ни е тој и за прв тим не ми се верува како не функционираат.Ајде одбраната се некои млади дечки ок е што тешко им оди. Ама срединот ред и нападот:tapp::tapp:

да имаше мала на прв поглед повреда ама уште не знам ништо за тоа и одма беше заменет со сан хозе

Абе ајде се нервирам :zid: ... Све живо у одбрана е повредено плус Riera се повреди пред некој ден а Aquilani веќе повреден ц ц ц. Барем у напад интересно изгледавме прво полувреме иако немаше гол...

Мене не ми се свиѓа ова. Ок што се пријателски ама ова е ужасно. Никаква игра нема шанси одбраната катастрофа средниот ред слаб. Незнам што мисли Бенитез. Средниот ред и нападот ни е тој и за прв тим не ми се верува како не функционираат.Ајде одбраната се некои млади дечки ок е што тешко им оди. Ама срединот ред и нападот:tapp::tapp:
abe benitez pravi dosta greski ja neznam zosto tolku mu se dozvoli kako sto rekov trebase letovo da se smeni pa gledaat deka ne ide i nisto ne pravat sekoj normalen koga gleda deka ne ide pravi promeni :nerv:

се повреди и уште немаше замена направено агуеру кладе гол тој либерото врска нема абе не мозе со тројца игарчи (со герард торес и маскерано ) да се освојат трофеии за курот го платија аклилани стално е повреден и не требаше таков тип на играч демек замена за алонсо трбаше плејмејкер како диего пример што го зеде јуве или поарно ќе беше пандев да го земеа и бенитез го тупи со тоа шпанците чинел не чинел шпанец да е и годинава пак ништо со овај состав тие газдите газникот да му падни мора да се избркаат денар немаат дадено само за тој стадионот збораат немале пари МОРАШЕ ДА КУПАТ САЛАМ ИГРАЧИ :vozbud:
алооо читаш што пишуваш? пандев плејмејкер?

abe trebase silva da se kupi so site pari jkakov johnson kakov akvilani

Бенитез не е крив туку криви се тие американските педери шо во 3 сезони вкупно имаат даено 30 милиони евра. Во ваква ситуација треба да се игра со Џерард и Маскерано в среде, Торес и Вороњин/ Н гог во напад ама па Бенитез не знај да ја спроведи оваа тактика и ко ќе видиш ситуацијава ми личи на пропаст. Годинава наместо да дат плус пари тие си зедоја 10 милиони, 20 милиони останаја од Кин а за 17 го зедовме Џонсон, Алонсо го продадовме за 30 а го зедовме Аквилани за 20 значи педерите се 13 милиони во ЌАР. Наместо да дават тие ни земат.

алооо читаш што пишуваш? пандев плејмејкер?
РЕКОВ ПЛЕЈ МЕЈКЕР КАКО ДИЕГО ИЛИ ПАНДЕВ ДАС ГО ЗЕМЕА НЕ ПИШАВ ДЕКА Е ПЛЕЈ МЕЈКЕР КАПАК ЕДЕН ПА СЕ ЗНАЕ ДЕКА ПАНДЕВ Е ШПИЦ ОТИНЕ МУ ТРБА УШТЕ ЕДЕН ШПИЦ НА ЛИВЕРПОЛ АМА ДУРИ Е БЕНИТЕЗ СО ЕДЕН ЌЕ ИГРААТ БЕНИТЕЗ ТРКАЛО НАМЕСТО ДА БАРА ПАРИ СИ ПОТПИША ДОГОВОР И КУР ГО БОЛИ И ПАК НА КРАЈ НА СЕЗОНА КАКО КАТАНЕЦ ТОА Е ТОА СО ОВАЈ СОСТАВ ПОД ИТНО ДА СЕ ИЗБРКААТ ГАЗДИТЕ :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom