Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Излезе Торес,влезе Инсуа:tapp:

Браво за потегов.. да не го мори и Торес бар... ај само да не примиме уште некој гол и нека заврши вака ако сака..

Vcera arsenal igraa so sostav koisto prosecna vozrast im bese 18 pa napravija partali , a ovie nasive kondomi....... Ja koga vikam ne zimajte Zabari , Arapi i Crnci . Eve gi dossena , El zhar , N'gog , Plesis . Sve kondomi

Vcera arsenal igraa so sostav koisto prosecna vozrast im bese 18 pa napravija partali , a ovie nasive kondomi....... Ja koga vikam ne zimajte Zabari , Arapi i Crnci . Eve gi dossena , El zhar , N'gog , Plesis . Sve kondomi

Па со оглед дека Тотенхем имаше премногу лош почеток на сезоната излез за Европа повторно ке бараат преку Карлинг Купот или преку Фа Куп, затоа и многу посериозно влегоа од Ливерпул во овој меч.:toe:
Нема место за паника .

4:2 Хипија... Иначе Ел Зар покажа неколку пати по ред одлични движења.

Овај Ел Жар многу талентиран е.Подобар е од Нгог според мене.А за поразов не грижете се многу...Куп е.

Хипија го даде првиот гол сезонава,јеееее

немогуче
мајке му га еб*м

Вакви заебанции викендов против Болтон неќам да глеам.

Крај! Во 2рото полувреме многу подобра игра, но сепак катастрофа... Нејќам да го памтам денов...

Заврши мачењево,ајде сеа Болтон да ги изгазат за да им се прости за поразов.

Ливерпул предупреден за својата иднина Екипата на Ливерпул е предупредена дека во јануари можно е да се соочи со голема финансиска криза поради која ќе треба да продава дел од своите играчи
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4c95-8fd4-b4b768e4c09d&ln=3&typeBack=default

Ливерпул предупреден за својата иднина Екипата на Ливерпул е предупредена дека во јануари можно е да се соочи со голема финансиска криза поради која ќе треба да продава дел од своите играчи
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4c95-8fd4-b4b768e4c09d&ln=3&typeBack=default

Ова врска нема, ако дојде до криза и да не можат да плаќаат, ќе го продадат клубот американциве грди на ДИЦ и завршена работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom