Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕ СЕ НАКУРЧИВ!!!!!!! КАКОВ ИМБЕЦИЛ!!!!!!! ...............................................................................................
Ти ебам глаата и се.. Да даде господ Рисе глава да скрши..

Ајде сеа на гости бркаме гол, ама ќе го биде, иам верба.. иначе на Торес не му беше денот..

Liverpool supporters have once again proved just why they're held in such high esteem all over the world after rallying round to bring some joy to a young Liverpool fan dying of cancer.

liam4.jpg

.

YNWA Liam Harker, may God strength help u.

стварно најдобри навивачи без конкуренција !!

MOmci zalam se nadevam deka ke pobedite vo London i ke odite ponatamu

Да се надеваме дека на реваншот ќе победиме.Нема други решение.Прашање е дали Рисе ќе заигра за Ливерпул по овој кикс??Тешко оти навивачите ќе му простат!!!

џабе е све, даде автогол, нема назад, не знам на кој тренинг вежбале расчистување топки од свој шеснаесетник, гарант овој бил повреден, и не присуствувал, само будала ова го прави

Овој Рисе 2 нозе има а со глава ја мава

a be ne se sekirajte,celzi denes ne pokaza nikakva igra i mozevte da pobedete so poveke razlika,ama srekata bese na nivna strana i toa e toa.i riise ne sakase da dade avtogol ama ete se sluci.vo revansot tipuvam na vas i se gledame vo finale.pozzzzz

Najiskreno se nadevam deka REDS ke idat dalje i ke go nadomestat izgubenoto od Enfild. Stvarno bi sakal finale Liverpool : Man.Utd. mislam deka i dvete ekipi go zasluzija ovaa godina.Navivacite bi mozele da odigrat klucna uluga do kolku sea im pruzat maksimalna poddrska na svoite milenici i nema gi ostavat na cedilo. Uste ednas, zalam za nesrekniot avtogol u 95' min. (se nadevam deka nema da odluci) ... !!!* :helou::helou:

Одличен натпревар одигра Ливерпул,

штета за киксот на Рисе , но не треба сега сите да го пцуете него,
почекајте да се изигра и вториот дел од дуелот, па после обвинувајте некого

мислам дека ќе одите понатаму , далеку сте поквалитетни

Со среќа на Стемфорд Бриџ :)

Ја стварно незнам кој ѓавол го тераше Рисе,наместо со нозе да расчистува со глава.Значи не можам да си објаснам,ова Аврам Грант 100% го имаа колнето на бајачка Рисе.Ама интересна ситуација,на овој фан-клуб сите „да дае господ рисе глава да скрши“,иди на фан-клуб кај челзи сите „господ здравје да му да на Рисе да поживее 100 години“.Тоа е тоа!!!Јебига!!!

Стварно не знам шо да ви кажам... ова Ливерпул е најмалерозниот тим шо го знам. :toe:

no comment neam zborovi ke zboram utre ... pozz do site LFC fans poveke sreka na Stamford ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom