Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки, заслужен пласман. Знаев дека ќе тепаат. Секоја чест за Торес, Маскерано и Аурелио, ѕверски изиграа. Ајде па во финале да ве гледаме, за вас сум. :)

Ливерпул најдобро игра у лига на шампиони дај боже да ве гледаме у финале за вас сум.:wink:

Се знае, најдобрата химна на најдобриот клуб од најдобрите навивачи.
Инаку гледај ја Last day of the Kop 1994 последниот ден кога легендарната трибина беше без столчиња. Тоа е нешто зачудувачко.

Леле ке се утепам.. само што видов на uefa.com дека Џерард бидејќи добил жолт картон нема да игра следната утакмица во Лигата на Шампионите што се фаќа првата во 1/4 финалето.. Ќе плачам сеа......................................

Честитки..Торес е најдобриот играч во моментов..Добра утакмица...

Ел Нињо хаха ги сломи!

Леле ке се утепам.. само што видов на uefa.com дека Џерард бидејќи добил жолт картон нема да игра следната утакмица во Лигата на Шампионите што се фаќа првата во 1/4 финалето.. Ќе плачам сеа......................................
Ама затоа ќе игра на вториот клучен натпревар.Инаку за вчера знаев дека ќе тепаат и си ги играв 2.

Mislam oti mu bese prv zolt samo karager ako dobiese zolt ke bese suspendiran....igra u 1/4 finale gerrard ... pozz Torres - THE BEST

ЕЛ НИЊО! ЗАКОН! И ЛОВЕ ДИС КИД! ЧЕСТИТО! ИНТЕР АУТ!

Vcera bev besen i nemav nisto drugo osven losi zborovi za mojot tim, cestito pobeda, maksimalno ne nadigravte i zasluseno odite vo 1/4 - finaleto, mnogu sreke ponatamu i ke mi bide milo dokolku sme eliminirani od evropskiot sampion.

ps nestrplivo ke cekam revans za narednata sezona so nov trener i nov sreden red

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom