Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки момци , ова Гооооол Торес до Москва и во Москва многу често да го употребувате . . . честитки уште еднаш , заслужено !

Ај честито поминување понатаму, во одлична форма влегувате повторно.

ај честито нека ви е,мора да се признае поразот,поздрав

Фала за сите честитки. Заслужено одиме понатака.

На крајот на натпреварот ме воодушеви искреноста на навивачите на Интер и аплаузот за Ливерпул. Фала многу!!

А за нас што да кажам.. ФЕРНАНДО ТОРЕС Е ЗВЕР!!!
Ајде сеа кој сака нека ни се падне, само не Ман Утд ве молам. ( Нив за и финале ги сакаме ) :)

Поздрав!!

Честитки за победата. За Торес нема потреба да се коментира, детето е ѕвер.

честито за ливерпул заслужено оди понатаму . многу среќа на ждребот нека ви падне Шалке :smir:

Честито и од мене, паднете се со Барселона.

Имаме нерасчистени сметки од лани.:smir:

Хехе, ви реков дека ќе тепате :P Честитки

Честитки дечки, добар двомеч. Заслужено одите понатаму.

Честитки на Ливерпул се надевам дека ке се сретнеме и следната година повторно да гледаме "Интересен Футбал"!

iskreni cestitki za plasmanot vo cetvrt finale i aplauz za igrata na inter vo prviot del ne znam samo zosto benitez pravi gluposti so sostavot na liver imavte sreka i toa mnogu ne znam ama da sum mancini vednas bi go isteral kruz dosega liverpul ne go imam videno vo vakvo slabo izdanie

ај честито и од мене иако сум за интер, ама сепак и за ливерпул сум

ај честито и од мене иако сум за интер, ама сепак и за ливерпул сум

Нешто како мене, само работата е за кој повеќе? :D
Кај мене пред се иде Ливерпул, без разлика против кој играме ( ич не ни глеам ) па Интер, а за жал се паднаа едни против други.

bravo bravo.cestito pobeda i so sreka ponataka.ajde sega 4 angliski timovi mora da se slavi :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom