Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Liverpool sekogas bila odlicna ekipa a i ke bide

samo da prodolzat so ova tempo i ke bidat nezadrzlivi. toa go potvrdija nekolku pati sezonava

Iako ne sum za liverpul,sepak cestitki za pobedata protiv barsa

Nikoj drug tim nama da ima navivaci kako Liverpool.

hi na site fanovi tuka.za Liverpool sum uste od 2000 koga osvoija UEFA Cup onoa ludo finale protiv Alaves mi se cini deka bese.Do den denes mnogu sum iznenaden od nivnata igra trofei i taka natamu.No tocno e toa deka otkoa dojde Rafa timot stana perfekt i so sigurnost ke kazam deka Carragher e momentalno najdobar defanzivec.Za kraj pozdrav do site i moze da pocneme da slavime za vo Atina Liverpool e sampion !!!

Ej znaeti li dali Liverpool ke kupue nekoj igrac.

epa vaka znam deka na leto od timot si odi Bellamy a so toa rafa planira da zede napagac.Imase mnogu spekulacii,mnogu igraci kako:Trezege,David Villa,Fernando Tores,Eto no mislam deka ke go zemat napagacot na Valencia David Villa.tolku od mene pisete i vie nesto nekoja informacija

Ja slusnav deka Rafa ja razgleduval ponudata od Real. Ako Rafa otide vo Real toj klub ke go mrazam naveke na svet, a i Rafa.

Rafa ми е омилен тренер... без конкуренција! Се надевам дека нема да ја прифати понудата за Реал...

Рафа Бенитез е одличен за Ливерпул! Некако еден од ретките тренери кој што натпреварот го води со срце.... едноставно не е за Реал.
Незнам не ми звучи баш :)

Da ama agentot na Rafa procitaj malce sto rekol. Rafa razmisluva za ponudata od Real.

што мислите, што ќе прави Ливерпул со Арсенал, гледам многу 1 ( кецој ) на интернет имаат редено... :)

ЕЕЕ редно беше да му го напикате на Арсенал.Дали ке може да го задржите 3тото место сега.Ама ЛШ е ваша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom