Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
утре ќе се знае така си претпоставувам јас нека оде ама ќе му биде жал а тогаш ќе биде касно назад нема враќање па во реал ќе биде 3 сезони стандаредно дали и толку а после само на клупа а кај нас барем 5 ќе тераше

воа линкот што го ставив не работе де кај вас видите дали работе и некој ако има друг нека ставе

фала многу на сите

ете одма не казнија за промашовањето на џерард штета за пречката и каква грешка во одбрана ајде сега да се вратиме и секако да победиме

уште статива ни требеше немаме среќа

Кој е тоа у одбраната со бр. 3 незнам (M.Kelly или San Jose) ама треба под итно надвор 2-та гола што ги примивме беа заради него највеќе...

Добро беше полувремето, Џерард и Торес се покажа дека се најдобар пар, Карагер ако не отепа некој арно поминале, Маскерано и тој е солиден, малце ме разочара Џонсон во одбрана а и во напад ама да се надеваме дека не му е денот и дека ќе му тргни. Друга работа шо треба да ја сфатиме е дека Бенајун, Кајт, Бабел, Риера а можи да се кажи и Маскерано се гушала. Затоа ни треба некој едноставен шо ќе фати топка и ќе пуца а не да се заврти 3 пати па да ја удри. И не се секирајте сепак играме со дрвото Лукас и со некој Хосе, ко ќе игра Лукас и господ да го донесат пак ќе изгубиме.

Офф оф оф... Епа така е кога играш со San Jose, Lucas, Degen, Dossena :nerv: San Jose = Дрво... Ајт влезе уште едно дрво Voronin :vozbud:

сан хосе < дрво поарно едно дрво да стаат на теренот топката шо ќе удара ќе спасе некоа топка а не виа само а губе топката

сеа ќе победиме ка влезиа вороњин плеси нгог и риера

Повеќе ме загрижува играта на првотимците отколку на Сан Хозе и Деген.Не иде добро освен што примивме 2 гола не создадовме ич шанси да постигнеме гол. Се надевам на следниве натпревари ќе се разиграат ама сепак ми изглеа нешто како да фали во екипата. Средниот ред со Маскерано и Лукас:nenene::nenene:

па не бива среден ред со лукас и маскерано неможат да создадат акција они повеќе се дефанзивни играчи требе некој како силва или снајдер а се надевам дека проблемите ќе се решат кога ќе дојде аквилани иако не верувам многу во тоа

ајде да веруваме дека се ќе се реши добро и мислам дека не ги сфаќат озбилно овие пријателските натпревари

Убаво ќе им дојде ова да се сетат кај се :uvo:... Прво полувреме катастрофа (освен пречката и стативата на Steve-G), второ полувреме бетер... ако ако

Кажано со 2 збора не ебаја.
Одбраната беше тапа почнувајќи од Хозе, Карагер имаше многу лош ден а Џонсон тотално ме разочара денеска не оправда ни 2 милиони од тие 18. Среден ред со Лукас и Маскерано е хорор, Кајт и Бенјаун и тие слабо некако. Можи Еспањол имаше појке мотив за игра ама малце срам ме фаќа ај да беше 1 0 ама ова...

Ај некој ако можи да најди нека клај линк од резултатите од лани

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom