Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа против фиорентина ,малце сте си го запуштиле фан клубот, а оваа сезона не играте така лошо не веруем дек нема фанови на Лацио на форумот,бидете малце активни.

Се повампире маури :uvo: браво за него тука ако победи лацио не знам шо да речам ....

--- надополнето ---

ps.има навивачи на форумто за лацио ? што сте ја оставиле вака батал темата :baeh:

--- надополнето ---

По луда утакмица алав да муе и на двата тима инаку 2-3 за лацио :helou:

4-3 за Наполи:baeh:

хахаха шо има врска не сум навивач на лацио(
само Пелистер го сакам јас
) само така ми се симатични за навивачите од времето инаку оваа утакмица шо би рекле нашите конетатори е за аналаите хахах лудница утакмица и атмосвера и на секој навивач на лацио треба да му е чест за оваа игра што ја прикажаа и двата тима да беше по присебен судијата можеби и нерешено ќе завршеше но тоа онде точно да судиш е невозможноооо
:bravo::bravo::bravo:

--- надополнето ---

ps.оти не играше хернандез за лацио ?

не сум ниту јас фан на Наполи,малку се шегував...

иначе ретко добар натпревар во италијанското превенство,Лацио заслужи макар бод

со среќа догодина во лига европа за малце среќа ќе беше лига на шампиони но милан не заврши работа

Дали тоа Муслера сварно ќе си оди и тоа во Галатасарај или тоа е само спекулации...

Дали тоа Муслера сварно ќе си оди и тоа во Галатасарај или тоа е само спекулации...

Лацио го бара Лорик Цана од Галатасарај, така да една од опциите Муслера да оди во спротивен правец, бидејќи тие го бараат него.. Е сега, не знам дали баш ќе оди во Галатасарај бидејќи според мене тоа би му бил чекор назад во кариерата, ама можно е да оди ако се полакоми за пари. А дека ќе си оди од Лацио, тоа е 99% сигурно, бидејќи не сака да потпише нов договор.

Со среќа нека ви е Мирослав Клосе. Одличен играч зедовте.

Albanskiot Internacionalec LORIK CANA vo slednite 3 denovi se ocekuva da potpisa za Lazio , od sigurni izvori....

За Муслера се поизвесно е дека ќе си оди, а замена за него се бара во Маркети.

а зошто муслера да си оди? јас мислам дека е супер голман
а лацио кој и да го земе од маркети и сторари нема да згреше, пошто се многу добри голмани и двајцата, само што маркети е помлад

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom