Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Пандев, браво за Лацио!
Честито победа!

Јанко си е ѕвер човек!

Браво за Пандев, какво голче даде алал да му е. Редовни пациенти станавме на Пандев. А коментаторов од наша ТВ нема друга работа па си ги лечи фрустрациите на Јувентус. Милан испадна од Купот на Италија, не игра Л.Ш. не игра Куп уефа, не е конкурентен за калчото па нема друга работа и јаде гомна. Тоа е глупа свиња

Не треси глупости и Милан коа играше со Вердер се утепа од гомна јадење за нив али не си гледал и сеа пишуваш срања...

Браво Пандев ги здрви само напред ,сварно човеков заслужува да игра во поголем тим.:tapp:
Договорено бе :smir: Сега ќе му се јавам на Пандев бегај од тимот кај што те гледаат ко цар за да седиш негде на клупа :pos2:
Ја сум уште во делириум од голот на Пандев, со четворица на грб му го закачи на тоа чудовиштето од голман Манингер :vozbud:

Пандев е ѕвер си ги реди јуве секоја година....ги врти :)

Пандев,Пандев...Гордост Македонска...Да живееш 100 години..

Договорено бе :smir: Сега ќе му се јавам на Пандев бегај од тимот кај што те гледаат ко цар за да седиш негде на клупа :pos2:
Ја сум уште во делириум од голот на Пандев, со четворица на грб му го закачи на тоа чудовиштето од голман Манингер :vozbud:
Стварно добар ти беше одговоров,секоја чест.

Дајте голот од Пандев да го видам,инаку првпат малце гледав на НАША а коментаторот ме умре од смеење.

Местенка 2у1.Така и со Торино така и сега,а така беше и лани.Лацио цело време мести у куп!

Местенка 2у1.Така и со Торино така и сега,а така беше и лани.Лацио цело време мести у куп!
И лани намести со Интер за да неможе да игра у куп уефа, обожава да губи пари Лацио, што ќе му се... ај нема везе и ја будала за што дискутирам :)
Уосталом кога знаеш дека се местенки играј кладилница, ќе бидеш богат човек :)

ПАНДЕВ ЗВЕР Е НАШЕВО ЧОВЕЧЕ,НЕМА ШТО:vozbud::vozbud::vozbud:КАКО ГИ РЕЗБАШЕ ЈУБЕНТАШИТЕ,ТРЧАА ПО НЕГО КАКО ДЕЦА ЗА ЛИЖАВЧЕ,АМА НЕ МОЖАТ СО НЕГО БРЕ КАДЕ,ЧОВЕКОТ ЕМ МАШИНА ЕМ МАКЕДОНЧЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom