Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
ej a utre bese zdrepkata ili vo cetvrtok

Се шпекулира дека Лацио освен голман ке земе по еден играч во секоја линија а во напад се шпекулира дека ке го земат Адриано на позајмица од Интер

Се шпекулира дека Лацио освен голман ке земе по еден играч во секоја линија а во напад се шпекулира дека ке го земат Адриано на позајмица од Интер

Уште тоа им фали во тимот. Да го земат Адријано, да го тргнат од дрогата, и плус Амелија на голот, и осмина финале не им бега во ЛШ.

Добро би им дошол :)

Ама Адриано изјави: "Или трансфер, или Интер".

Мислам дека не им треба напаѓач. Највеќе треба одбраната да си ја засилат.

Добро би им дошол :)

Ама Адриано изјави: "Или трансфер, или Интер".

Мислам дека не им треба напаѓач. Највеќе треба одбраната да си ја засилат.
Стварно напад не им треба имат еден од најдобрите тандеми голман земат обавезно или Карузо или овој уругваецот кој го барат сите гиганти во Европа

jas sakam nekolku klasa golovi od pandev vo CL i posle da go kupi nekoj klasa tim:vozbud:

Еве што изјавил Делио Роси по утакмицата - имам одлишен тим моите играчи имат големо срце и карактер

А за Адријано рече дека е голем играч и ако дојде треба да го има духот на овие играчи

Абе прво Лацио нека се квалификува во Лига на шампиони па после барјте од Пандев нешто дека зо Динамо на домашен терен изиграа 2-2

1-1 беше во Рим, а во Букурешт Лацио победи 3-1. Лацио е во ЛШ, а ти би требало да почниш да пратиш фудбал.

Абе прво Лацио нека се квалификува во Лига на шампиони па после барјте од Пандев нешто дека со Динамо на домашен изиграа 2-2
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom