Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Има најави дека лацио се откажал од обидите да го аганжира тој аргентинскиот голман...и ако не земат некој друг, ке им пропадне сезоната

A Peruzzi Kaj otide???

Да си ги чува внуците

mislam deka se povlece od fudbalot, steta ali:toe:

абе готово е сеа ги нема двајцата у пензија земаа друг голман

Zedoa golman nov,Carizzo,argentinec e batkata,inace za informacija koj ne go gledal ZVER e...ama momentalno kolku sto sum informiran imal nekoj problem so pasosot pa zatoa nemoze da igra vo kvalifikaciite za LS.Strasno se nerviram radi toa,posto OVOJ BALLOTA ne mozem da go
gleam vise...aman neka ide vise u penzija...mlad golman ima Lazio se vika Libis Arenas,prv golman ce im bide na Kolumbija za brzo,Ne razbiram zash ne go stavaa nego da brani.:toe:
FORZA LAZIO

Лацио нема место за играч вон ЕУ и затоа Карузо треба да зема Италијански пасош за да игра тој има Италијанско потекло но документите за тоа биле многу малку и му прават проплеми и затоа е можно Лацио да се откаже од него и да земе некој друг а до тогаш ке брани дедо Балота

крв ми капе од политикава на Лацио,ја навивам за нив точно 10 години,а бе на моменти ми иде да им влезам у тоа бордот на директори и да ги згазам од ќотек.А бе кога некоја утакмица е приоритетна ИМА ДА ГАЗИШ ЧОВЕЧЕ...а не со балота на гол ко баби играат против тие Динамо...Ако играат у ЛШ здравје и им брани пак тој балота...ќе собирам петиција на официјалната страна на Лацио за да го сменат...:pos2::pos2::pos2::pos2:

www.sslazio.it
ако некого интересира,имам и некои линкчиња интересни за клубов мој најјак у свет БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА.

Доби дозвола попладнево голманот на Лазио

TOOOO MAJSTOREEE!!!!!!!!!!!Ako e tocno toa garant ideme u LS!!!!!!!!!!

FORZA LAZIO-VO SRCE TE NOSAM ZASEKOGAS

Џабе се радувате грешка информации Лацио веке бара друга алтернатива пасошот на Каруззо е целосно блокиран и повторно ке биде разгледан на 31 август ова го пишува на сите Италијански страни

Dobro be so mi sirite vakvi dezinformacii deka dosol golmanot,za malu ce idev da stavam 100 evra na Lazio deka ke osvoi LS :pos2:A za informacija koj neznae,golmancevo e top,ako dade gospod ke go gledame na golot na Lazio sezonava.
FORZA LAZIO
-KE TE BIDE TEBE IPAK:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom