Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Imam losa vest ja sonuvav Lazio-Juve rezultat 1-2, Pandev dava gol:uvo::uvo: Sekogas igraat jako Lazio protiv Juve pa se nadevam Pandev ke im napravi uste nekoj Una MAgia
Имам добра вест ја сонував 2-1 за Лацио Пандев дава 2 гола

И на мене ми дојде на сон 2-1 за Лацио. Само не видов кој ги постигна головите. :pos2: Се надевам Пандев ќе постигне најмалку 1 :)

Dobra vest NE SONUVAM ali osekam dobar natprevar ,pobeda na LAZIO, 1ili2gola na Pandev,i konecno do trt poln stadion koj ke ja slavi pobedata POZ do site fanovi na LAZIO

Штета што нема да брани Буфон, на Пандев добро му идеше против Буфон, ама мислам дека и Манингер ќе го реши, барам двапати вечерва:).

dovolno e eden gol da dade....a i nereseno za Lazio e soliden rezultat....da bideme skromni:helou:

Ќе биде тежок овој натпревар за Лацио и Пандев бидејќи Јуве ќе оди на победа по денешниот неуспех на Интер
Но да се надеваме на добра партија на нашиот Гоки и да постигне некои гол :helou:

Со среќа вечер,и да е нерешено важно Пандев да дае гол:)

Lazio pokaza cvrsta igra vo odbrana

Освен при постигнувањето на голот на Мелберг од корнерот кога пола тим на Јувентус не беа покриени во шеснаесетникот. Добра игра на Диаките во одбрана, продолжува со тоа неговото една утакмица добро, една слабо. Розенал слабо некако изигра, имаше недостиг од комуникација со Каризо. Раду катастрофа, а за другите немам некоја посебна замерка. И Јувентус не изиграа којзнае колку добро, така да нерешено е најреален исход.

LAZIO-torino 21casot ocekuvam pobeda pa ke vidime na rai uno nema izgleda da se dava nz za drugite FORZA LAZIO MERDA ROMA

Заврши натпреварот со Торино 3:1 победи Лацио стрелци беа Пандев :vozbud: ,Маури и Роки.Честитки за победата и така да продолжат.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom