Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Какав аматеризам влада у клуб... Радукиќ има проблем сс пету и човек отиде у Босну да се лечи овдека нема кој да му закаже преглед куде доктора да га види....

Имам инфо дека Мекиќ игра за 7.500 евра у Бору у Косово такој да он е завршија сс нашу лигу све док тамо има толко кеш.:D

Чекамо Тиквеш на 6 декември:oeoeoe:
Туј ли ќе е Радукиќ против Тиквеш

Треба да га вратив Костоскога и некој странац на позицију 3 Мекиќ би бија бомба на туј позицију мада не верују дека ќе дојде , такој да најреална опција е на туј позицију странца да доведемо
Kостоски со Марче Србиновски во пакет најверојатно во Работнички

Ако некога га интересира куде су на Перу синови.

Сс браќа Хот ке играв турнир некој тамо 3 на 3. Е сг знам Амар игра у Маџари, а за овога другога не знам куде игра. А на Перу синови немам појма у кој клуб су регистрирани.

1764284937325.png
Автоматски споено мислење:

Сг гледам едн потпишаја за Овче Поле. А видим и Пеѓа Пајиќ е тамо.

Последно уредено:
Аматери још нема да доведев замену за кнежевиќа.. ептен смо слаби сас паре изгледа..

Дали добисмо још еднога бек шутер а не бек погаѓач? :D

Attachments

• 1000005749.jpg
    1000005749.jpg
    483 KB · Прегледи: 14
Ќе видимо дали ќе га биде, Тадиќ исто беше сличан просек како њега па искида куде нас

У 2021 год играја у гостивар како позајмен играч едну полусезону...
Како и да е треба да е боље од кнежевиќа..

У 2021 год играја у гостивар како позајмен играч едну полусезону...
Како и да е треба да е боље од кнежевиќа..
Knezevic e plejmejker, a ov'j e trojka.Edino sto bi gi bilo zaednicko e sto su drva, valjda. Ako de, neka ostanev Luka i jos nekoj Soskic ili slican na edinicu.Videsmo protiv MZT, TFT i Pelister kolko e sat i ovuj sezonu. Sto nasi samo dzabe doveduev legioneri...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom