Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мзт и сс овј ростер е главан фаворит па после Пелистер, на нас ни фали барем едн играч ете на пример Мекиќ и да су способни да му дадев пасош на Уроша па да има место за још еднога странца

Иначе Итан Хап нема место у ростер на Валенсију а има наш пасош да га позајмимо на 6 месеца
За Мекиќа не знам зима добру пару у Косово, ама тј Максим Митевски од Гостивар мислу дека може да се доведе.

За Мекиќа не знам зима добру пару у Косово, ама тј Максим Митевски од Гостивар мислу дека може да се доведе.

Има ли позајмице у македонску лигу? Рано е да се збори, мада ако Феникс игра плеј-аут може да га земемо Митревскога, бар за овуј полусезону.

Тешко дека ќе га пуштив ќе ги е потребан за опстанак зашто Вардар испада ама Феникс Тиквеш и Шкупи ќе се борив до сам крај на сезону

Има ли позајмице у македонску лигу? Рано е да се збори, мада ако Феникс игра плеј-аут може да га земемо Митревскога, бар за овуј полусезону.
Немам појма не ми се веруе дека има позајмице. Еве га Симиќ е слободан не е лош центар за ротацију, и земи још еднога играча 2/3 што игра и ете ти конкурентан тим.

Па до сг требале на Луковиќа да му средив државјанство и да доведев странца на 2/3. Тамн имав довољно време да најдев добру опцију и да му дадев плату за 4-5 месеца.

Веќ се одржа седница. Прво коло ќе се игра па тга ќе идев да вршив инспекцију на сале.

До ичера играсва у ладну салу..
Да не беше Еурофарм да гу малко зачисти и среду туј салу у Битолу за да играв ракомет ЛШ важеше за убедљиво најлошу салу у државу барем ја што сам посетија не е имало полоша сала и сга нешто глумив дека су над сви..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom