Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde site da mu posakame pobednicko debi :D

Милан - Џенова следно коло,е тоа ќе биде комедии,прво Ферара сега и Дел Нери:D фали уште Раниери и Закерони:pos:

еве го наследникот на Пирло:pipi:
Погба: "Сакам да го земам местото на Пирло кога ќе престане да игра.Сега учам многу од него,но кога нема да може да игра повеќе сакам да излезам на терен и да покажам дека нема разлика меѓу него и мене".

Досадно е да се биде голман на Јувентус

Инаку на Дел Нери, иако не нервираше со тактиката и замените таа сезона, му посакувам се најдобро во новиот клуб, и само победи да реди, а кога ќе дојде кај нас, да губи како грчка :icon_mrgr:

Na mestata na Lichsteiner i Asa koj kje igra?

Znaci odime so Caceres i Giaccherini/De Ceglie!

Buffon - Barzagli - Bonucci - Chiellini - Caceres , Vidal - Pirlo - Marchisio - Giaccherini - Vucinic - Giovinco/Matri .

A ako gi pobedime ovie Nordsjaelland na dvete meca , na koj rezultat treba da se molime da zavrshi Celzi :unsure: treba od sega kalkulacii , poshto :гик:

1. Замени кои се очекуваат во однос на последниот меч
- Буфон се враќа место Сторари
- Лихт и Квадво останаја во Торино да кулираат. Касерес и ДеЧеље се очекува пред Исла и Џаки да бидат стартери.
- Лусио можи да го замени Барзаљи. Демек да земел здив :)
- Постои многу мала можност Погба да заигра на средина, ако тоа се случи ќе биди место Видал.
- Во нападот има мртва трка меѓу Матри и Џио за ортак на Вучко

2. Ако двапати ги победиме Нордсјеланд ќе имаме 8 поени, а Челзи и Шахтјор на досегашните мечој имаат по 4 и 6 на тацна да си ги поделат во следните две кола. Нека си ги вадат очите таму и шо сакаат нека прат а ние ќе прајме математика после Нордиве. Нормално со нерешено си го намалуваат купчето на помалку од 6 поени.

Ќе го има вечерашниов меч на макс тв или па ќе треба на стрим да го гледаме?

Na mestata na Lichsteiner i Asa koj kje igra?

Znaci odime so Caceres i Giaccherini/De Ceglie!

Buffon - Barzagli - Bonucci - Chiellini - Caceres , Vidal - Pirlo - Marchisio - Giaccherini - Vucinic - Giovinco/Matri .

A ako gi pobedime ovie Nordsjaelland na dvete meca , na koj rezultat treba da se molime da zavrshi Celzi :unsure: treba od sega kalkulacii , poshto :гик:

Најдобро за нас би било тие две утакмици помеѓу Челзи и Шахтјор да бидат нерешено...

Овие Норсјеланд сакаат да имаат посед на топка, често ја држат топката, па ништо чудно на контри да им играме :icon_mrgr:

Овие Норсјеланд сакаат да имаат посед на топка, често ја држат топката, па ништо чудно на контри да им играме :icon_mrgr:
Јувентус е најсилен во средината и многу тешко некој тим да има поголем посед освен ако јуве не се повлечи (шо го немам видено ова скоро две години и многу ме радва :cool:) така да не ми се верва дека ќе играат на контри.

Јувентус е најсилен во средината и многу тешко некој тим да има поголем посед освен ако јуве не се повлечи (шо го немам видено ова скоро две години и многу ме радва :cool:) така да не ми се верва дека ќе играат на контри.
Против Челзи и Шахтијот не играја нешто многу офанзивно, туку му ја оставија средината на противникот, немат да ме чудит истото да се десит и вечер.
Данциве не се на ниво на Киево па да ги напикаме во шеснаесетик, тие против Челзи имаја неколку одлични шанси да постигнат гол.

Против Челзи и Шахтијот не играја нешто многу офанзивно, туку му ја оставија средината на противникот, немат да ме чудит истото да се десит и вечер.
Данциве не се на ниво на Киево па да ги напикаме во шеснаесетик, тие против Челзи имаја неколку одлични шанси да постигнат гол.
И зато малку фалеше да ги изгубат двете утакмици. Овај пат мора да се оди на победа,у осталом ако излезат со 3-5-2 формација ко шо најавуват по сите весници тогаш сигурно нема да се повлечат ни по водство,то е и филозофијата на Конте

311099_379240152150365_805746293_n.jpg

Искрено да ве прашам, сакам да ве играм вечер на спортска. Очигледно е дека ќе победите, е сеа ме интересира како навивачи на Јувентус кои сте најкомпетентни да ми одговорите колкави се шансите да искочи 3+ утакмицата? Зашто многу добар коефициент има за вас за 2&3+, така да ме интересираше. :)

Искрено да ве прашам, сакам да ве играм вечер на спортска. Очигледно е дека ќе победите, е сеа ме интересира како навивачи на Јувентус кои сте најкомпетентни да ми одговорите колкави се шансите да искочи 3+ утакмицата? Зашто многу добар коефициент има за вас за 2&3+, така да ме интересираше. :)

x-2

Ставај ја двојка и 3+. Сигурно добиваш (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom