Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Види ги пацерана еј, до вчера се колнеа во тој играч сега се радуваат на негова повреда (патем не е ништо сериозна), за греота сте (n)

Види ги пацерана еј, до вчера се колнеа во тој играч сега се радуваат на негова повреда (патем не е ништо сериозна), за греота сте (n)
нормално е да се радуваат,пошто се губи главата на овој тим

Ме интересира ако знае некој Како стојат играчиве со жути картони?Пред се мислам на Маркисио пошто ми се чини има 4 жути,и ако добие со Лацио нема да биде во комбинација со Наполи.

Ме интересира ако знае некој Како стојат играчиве со жути картони?Пред се мислам на Маркисио пошто ми се чини има 4 жути,и ако добие со Лацио нема да биде во комбинација со Наполи.

Овие ни се најкритични, нема никој со 4 жолти :)

Келини 3 жолти
Маркизио 3 жолти
Пирло 3 жолти
Пепе 3 жолти

Еве линк прегледај си убаво.Вучко и Де Чеље ни се по еден црвен само, а од жолти овие ни се со најмногу

може некој да ми каже од нашиве играчи колку асистенции има ? и кој е прв асистент?

интересна статистика со жолтите.....мада мислам дека повеќе треба прекршоци за сецкање на акциите на противниците,досега тактички на тој план ни слабо ни многу арно делуваат...

Голови
Маркизио 5
Матри 5
Пепе 2
Вучинич 2
Бонучи 1
Лихштајнер 1
Красич 1
Видал 1

Асистенции
Вучинич 4
Пирло 3
Матри 2
Видал 2
Келини 1
Дел Пиеро 1
Лихптајнер 1
Пепе 1
Маркизио 1

Голови
Маркизио 5
Матри 5
Пепе 2
Вучинич 2
Бонучи 1
Лихштајнер 1
Красич 1
Видал 1

Асистенции
Вучинич 4
Пирло 3
Матри 2
Видал 2
Келини 1
Дел Пиеро 1
Лихптајнер 1
Пепе 1
(да не идам више се по една се)
epa okej e :) toa me interesirase fala bro :)

Овие ни се најкритични, нема никој со 4 жолти :)

Келини 3 жолти
Маркизио 3 жолти
Пирло 3 жолти
Пепе 3 жолти

Еве линк прегледај си убаво.Вучко и Де Чеље ни се по еден црвен само, а од жолти овие ни се со најмногу
A so kolku zolti se dobiva suspenzija ? so 4 ili so 5?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom