Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
заслужено водство имаат среќа овие циганиве што не губат 5-0 ова голот на абиати како да е проколнат несмее да влезе топка..
Додека го пишувам ова хахаххахахаххах каков гол!! ФОРЦА ЈУВЕ

хахахаха ете го и Абијати да ни пушти едно голче:D
ГАЗЕЊЕ!!!!

ауууууу........правдата е задоволена - ќе победи подобриот.........ова Маркизио на која бајачка има одено да ми препорача !!

freddie-mercury-rage-pose-template.png
:drk:

порано пуштаа една песна кога јуве ќе дадеше гол само не ми текнува како се викаше идеше паам паам пам пааа парарара ваљда ќе ја познае некој :D
иначе многу среќа имаа циганиве требаше да ги избушиме

ПОШТЕНО ГИ ИЗМОЧАВМЕ !! JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE <3

Одличен натпревар, Милан како изгубени беа.Тактикава ме изненади иако бев скептик.Статистикава ни е одлична:
60% Posjed lopte 40%
17 Napadi na gol 5
9 Šutevi na gol 2

Киелини измислен за лев бек, така и ја започна кариерата.Видал требаше порано да излези се изнапромашува, на негово место требаше Кваљарела или Матри.Маркизио ми станува омилен и во него гледам наследник на Дел Пиеро.Џакерини незнам зошто го плукате, се гледа малиот дека има страшна брзина но треба да поработи на дриблинзите и ќе го имаме новиот Каморанези.За другите немам коментари одлични сите.

Во зимскиот преоден рок ни треба еден одбранбен и ништо повеќе и можеби треба да се проба да се лапне Тевез.

Честитки до сите се надевам ќе го задржиме темпово и дека со селскиве екипи ќе газиме, зошто да не и титула;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom