Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е за у второ полувреме коа ќе губиме да го стаи Соренсен, а и Красич да го извади :tapp: Све му е*ам, па со Ферара боље бевме е*аго :)

^ Па да, плус Ферара ги немаше тие фудбалери сега што ги има Дел Нери... останува сега само да чекаме да заврши сезонава... се надевам ќе дојде Дешамп или Ван Гал.

Само управата ме плаши, премногу донесуваат погрешни одлуки. Бар Моџи да го земаа...

Според, Calciomercato.it наредната недела агентот на Агуеро доаѓа во Италија на средба со Управата на Јуве. Според Калчомеркато, Атлетико биле заинтересирани за Момо Сисоко и Јаго кој е на позајмица во Виљареал, и овие играчи можно е да се вметнат во преговорите.

Според, Calciomercato.it наредната недела агентот на Агуеро доаѓа во Италија на средба со Управата на Јуве. Според Калчомеркато, Атлетико биле заинтересирани за Момо Сисоко и Јаго кој е на позајмица во Виљареал, и овие играчи можно е да се вметнат во преговорите.

одлично,Јувентус има голем ростер на играчи кои е пожелно да го напуштат клубот,а сепак вредат нешто на пазарот........Агуеро ми е некако пренапумпан во медиумите,а и не сум сигурен дека ќе се снајди во Јувентус.....за него Челзи даваше богатство Се до ланското лето кога мислам се откажа поради неразумните барања на Атлетико

Денеска Андреа Ањели бил присутен на тренинг на Јуве во тренинг центарот во Виново,после кој тренинг имал долг разговор со Дел Нери. линк

Абе ова со 100те милиони озбилно или како лани?

Незнам дали ке обезбедат 100 милиони летово Ањели и компаниа али без тие 100 милиони ништо не правиме.Ни требаат околу 40 да ги откупиме Аквилани,Пепе,Матри,Квајарела и Соренсен,Џовинко и за 60 да купиме напаѓач и два бека.Од продажба на играчите тешко да направиме многу пари едвај 20 милиона ако извадиме.Да си одат Јакинта,Амаури,Сисоко,Мартинез,Мота,Гросо и Салихамиџич.

Читам дека можно е нов тремер да ни биде Конти и сум против тоа.Нема некое искуство тој тренер и би бил нешто како Ферара ...Мора да го убедиме Липи или Капело и во краен случај Дешамп да не предводи следната сезона.

^
Тој е пример за многу млади фудбалери кои треба да учат од него, сака да им докаже дека не е се во парите...и самиот изјави ако треба ќе потпише и бланко(празен) договор со ЈУВЕ,само уште една година да го носи црно-белиот дрес!

Бланко чек мислам е дека кога играчот сам става колкава сума бара ... Така Манчестер Сити го бараа Меси тој самиот да си пише колкава сума сака да заработува годишно (бланко чек - фактички празен чек каде што играчот пишува колкава плата сака ... Може на пример да пише 50 000 000 годишно да заработува) ... барем мое мислење ...

^
Бланко чек е да ти дадат потпишан чек, а ти да ја напишеш сумата што ја бараш. Додека потпишување на бланко договор (она на што беше спремен Але) е да потпишеш празен лист хартија на кој потоа некој ќе ги дефинира одредбите на тој одговор, т.е може да напише што сака во рамките на законот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom