Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има ли место и за мене и двајца другари јувентини (кои не учестуваат на форумов) за во Ириш Паб ?

Секако.

Иначе Влатче среќен роденден, се најубаво и многу радости вечер.

вино пиво ракија итн за вечер мора да има јака атмосфера .

--- надополнето ---

влатче срекен роденден и успех во се .

Среќен роденден Влатко, се најдобро .. поклон вечер победа против Шинтер :Р

Инаку состав за вечер ?

Среќен роденден-Влатче се надевам вечер ќе ти се дополни славењето :)

Среќен роденден Влатче :wink:

Ако овој ни биде сопственик кај ќе ни биде крајот :) Секоја утакмица на Јуве ќе ја гледаме на ТВ нема да се мачиме на интернет хихихи Башка ќе пере пари овој, ќе бидеме после како Сити и Реал само што ќе бидеме појаки од нив ...

Оф: Влатче извини што сега ти го честитам роденденот ... Среќен роденден друже па вечер да се израдуваме сите на победата :)

Според Тутоспорт :
---------------Буфон---------------------
Соренсен-Барзаљи-Бонучи-Киелини
Красиќ-Мело--Аквилани-Маркисио
-------Матри------Дел Пиеро

А според Газета :
разликата е само во нападот , тие мислат дека Тони ќе почне од 1вата минута :)

Да би ме питале мене би играл со Дел Пиеро и Матри во нападот.
Дел Пиеро е мајсотр за вакви дерби натпревари, па би го пуштил од првата минута, а после кога ке се примори Тони на негово место и гол со глава од 17 метри. :)

Со среќа вечер момци, да ги победиме овие Шинтерашите и да им ги затниме устите.

ОФИЦИЈАЛНИ СОСТАВИ:

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sorernsen, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Toni, Matri. (Storari, Grygera, Sissoko, Pepe, Martinez, Del Piero, Iaquinta). All. Delneri.
Inter(4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Cordoba, Zanetti; Kharja, Thiago Motta, Cambiasso; Sneijder; Pazzini, Eto'o. (Castellazzi, Materazzi, Nagatomo, Obi, Coutinho, Pandev, Alibec). All. Leonardo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom