Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Укрстување на лигаменти пишува незнам што е тоа...
ако е повреда на вкрстените лигаменти-станува збор за многу тешка повреда-играчот ќе отсуствува подолг период и ќе му треба подолг период за враќање на самодовербата.....ПИШИ ПРОПАЛО !

Господ на помош сега ако не се купи уште некој тешко ни се пушува само Амаури да го мењаваат за некој

Iaquinta - Toni - Amauri

Немој вакви работи свеста ми се зеде. Барем Амаури ги тепа другите таму и мафта со косата. овај Тони е бледа сенка на Амаури.

ИНАКУ НАЈНОВИ ВЕСТИ ЗА ЏЕКО:
Трансферот во Шити е одложен поради некакви си проблеми за „РАБОТНА ДОЗВОЛА“. Незнам кој го дупи филмот овде ама изгледа потребни се >28дена (работни ??) за да ја добие истата. НАКРАТКО: мишн импосибл за трансфер во јануари. Дали имаме среќа или се случва некоја кум епизода на релација Торино-Сараево.

Немој вакви работи свеста ми се зеде. Барем Амаури ги тепа другите таму и мафта со косата. овај Тони е бледа сенка на Амаури.

Трансферот во Шити е одложен поради некакви си проблеми за „РАБОТНА ДОЗВОЛА“. Незнам кој го дупи филмот овде ама изгледа потребни се >28дена (работни ??) за да ја добие истата. НАКРАТКО: мишн импосибл за трансфер во јануари. Дали имаме среќа или се случва некоја кум епизода на релација Торино-Сараево.

Сигурно му понудил Марота понуда што не може да ја одбие :P:P

линк?

хахаахахаха алал да ти е за веста ,ме расположи сабалје .

ах леле нее мн за верување на овие ама сепак нешто слично се деси и лани со Марига бар колку што се секавам договорен беше со сити па ради работната виза премина во интер ако има некој што знае повеке нека ме демантира

Па не би било лошо да си го вратиме Муту,само не знам дали игра моментално или отсуствува ради шмркање но ние ќе го средиме како што го средивме првиот пат кога го земавме од Челзи.

за Тони ,доволно му е да ја намести големата глава другото Красич ќе го напраи:)

--- надополнето ---

ах леле нее мн за верување на овие ама сепак нешто слично се деси и лани со Марига бар колку што се секавам договорен беше со сити па ради работната виза премина во интер ако има некој што знае повеке нека ме демантира

http://menmedia.co.uk/manchestereve...hester_city/s/1404649_dzeko_deal_hit_by_delay

Па не би било лошо да си го вратиме Муту,само не знам дали игра моментално или отсуствува ради шмркање но ние ќе го средиме како што го средивме првиот пат кога го земавме од Челзи.

за Тони ,доволно му е да ја намести големата глава другото Красич ќе го напраи:)
Каков муту врска нема треба некој ко Пацини и така Самп не им оди нешто годинава може да се земе

Феноменално, можно е некоја ујдурма да е направено ипак со италијани да си немаш работа.Сигурен сум дека бил свртен некој телефон релација торино-сараево деновиве хехе дај боже да пропадне трансферот зимава и летово да дојде кај нас...

Кваљарела брате издржи, ке биде многу тешко да се опорави и да биде оној стариот ама ако аквилани се врати од 8 месеци мислам и една ужасна сезона во англија и пак почна да игра фудбал како што он знае ке може и ква ква, мада аквилани беше доста помлад тогаш сепак можно е чудо и за фабио...

СРЕЌЕН БОЖИЌ Бјанконери,за многу години нека е.....:smir:

Мело ќе ги пропушти дуелите со Наполи,Бари и Сампдорија...уште ова ни требаше :tapp:.Инаку покрај Тони изгледа ќе земеме уште еден напаѓач,се спомнуваат Флоро Флорес и Муту линк.

А според Тутоспорт,Амаури би можел да направи сензационален трансфер во Милан:pos::pos::pos:

ах мело да ти го е умот матен .

Полошо годинава скоро да не можеше да започни, Кваљарела цела полусезона аут, Мело 3 меча суспензија, поврзувани сне со бош напаѓачи. Нека ни е бог на помош, то е. Му посакувам срека и памет на Марота и на Дел Нери. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom