Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сега за сега Красич го престигна на Меси и е прв.:)
Одете гласајте, гласанјето трае до 1 Јануари.

Иначе за ова од Тенк:pos::pos:

калчомеркато:Colpo di scena: Diego torna alla Juve in cambio di Sissoko ???
Диего повеќе не се враќа во Јувентус,и ако Марота сметаше дека му е потребен играч од типот на Диего, тој воопшто немаше да биде продаден, а после изјавите на Диего против Марота воопшто нема никакви шанси Диего повторно да го облечи дресот на Јуве.

Многу беше критикуван потегот на Марота што го продаде Диего а на негово место го ангажираше Фабио Кваљарела,потег кој на после само една полусезона се покажа дека Марота одлично ги предвидел работите.

hahahhahah znam brate znam ama nego na kockar ... dobro mozi da se naluti sea so ke pisam ali mozi ne razbira italianski ili google translate ne mu rabota kako so treba ...
p.s bez navreda kockar :)

ми работе гугал транлате и го читам само тутоспорт од тиа што ги наведе .
п.с без навреда дали ти пак може знаеш да склопиш една реченица на италјански ?

Изгледа Сити се се поблиску до Џеко,нивната последна понуда изнесува 30 милиони и плус 5 ако обезбедат пласман во ЛШ,понуда која тешко се одбива.Како и да е Марота сеуште не се откажал од Џеко и деновиве би требало да отпатува во Германија во последен обид да се ангажира Џеко.Марота наводно во понудата ќе ги вклучел Амаури и Сисоко + 10 милиони.

Сисоко би можел да премине во Волфсбург во Јануари,а Амаури во јуни заедно со уште 10 милиони,а ние за возврат го добиваме Џеко во јуни.линк

KikoMC, Мело на твојот аватар ме потсеќа на мене пред 13 години кога искачав да се гаѓам со снег, исто како него и јас сега сум најјак у маало :)))))))))))))))))

срекни празници на сите јувенини после неке мојме да куцаме ке се спремаме за вечерта од се срце ви пожелувам срекни празници и срека нова 2011

Киелини изјави дека е среќен што покрај себе го има Бонучи. Изјави дека Бонучи покрај него се повеќе играл подобро, а и тој покрај Бонучи станувал уште подобар.Исто така изјави дека со Бонучи имаат различни карактеристики на теренот, Бонучи бил посмирен,повеќе знаел да игра со топка, додека Киелини бил повеќе конкретен, и за Џорџо тоа било одлично бидејќи така се надополнувале недостатоците кои ги имаат двајцата.

Помеѓу Џила и Пацини, Киелини изјави дека би го избрал Пацини и би бил многу среќен ако дојди во Јувентус. линк

--- надополнето ---

Бонучи го повредил левото колено на денешниот тренинг, и попладнево ќе му бидат извршени испитувања. линк

Повредата на Бонучи не е сериозна. На почетокот се стравувало дека има проблеми со лигаментите, но лигаментите биле во ред исто како и менискусот. Ке има кратка пауза и потоа ке почне со тренинзи.

Би требало да биде подготвен за Наполи

People Srekna Nova 2011 !!!!!!!!! Poveke seks zenski sreka zdravje ............Pa ajde da ni se ispolni na site zelbata Juve da bide prvo mesto :) I poleka so alkoholot Alkoholot NE vi e prijatel :)

Среќна Нова Година Бјанконери, многу здравје, среќа, пари и жени во 2011.
И 3-4 трофеи. :)
Сите камења да се сторите од пиење вечер освен Демонсфалл. :):)

Среќна Нова Година Бјанконери, многу здравје, среќа, пари и жени во 2011.
И 3-4 трофеи. :)
Сите камења да се сторите од пиење вечер освен Демонсфалл. :):)

hahahahahhahh епа сеа кога неможам заради здраствени проблеми :@:@:@:@:@:@:@:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom