Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
абе не ми се праете тренери туку дајте ми некој стрим да гледам со ладно пивце и топла скара .

Ја праам некој проект на компјутер и ке учам до сабајле така да нема да можам да гледам ама од време на време како за релаксација ке пуштам на по 5-10 минути од стримче некое да погледам.Ај со среќа нека ни е.Кваљарела гол дава денеска.Се читаме за време на утакмицата пишувајте, ке коментираме во живо хахаа
де бре другар како може да се концентрираш ,нели ти летааат мислите кај јувентус .

Значи колку имаме среќа ова полувреме не ми се верува :(

де бре другар како може да се концентрираш ,нели ти летааат мислите кај јувентус .
Паузирав и го гледав цело полувреме хахаха.И така цела ноќ ке бидам буден па си дозволив мала пауза.

Сисоко е да кажеме најголемо дрво на стадионо:pos: Овие од бреша колку мкамски шутираат бе само простор да видат и одма шутираат :)...Кваљарела прекрасна шанса имаше штета што не влезе :)

Абе дај кажете како стоиме ова полувреме кој како изиграл шанси ти реков ми рече :vozbud:

После пола саат борење со стримови и последните 10 мин шо ги изглеав со сецкање на виа глупите стримови успеав да видам два опасни шута од страна на Бреша од кои едниот префучи покрај гол а другиот ни а здрви пречката, друго ништо не видов. Кој изгледал посалам нека пише како изиграа. Поздрав :salut:

Сисоко многу напред лета и остава простор зад себе,а тоа играчите на Бреша го користат и ни задаваат проблеми.Мора тој црниот да се подобри 2 полувреме.

Изиграа многу слабо. Ја колку што приметив само една шанса на Кваљарела, додека Бреша имаа повеќе шанси имаа прека и уште два три Многу добри интервенции на Сторари.Играта е за нигде, мора да се смени нешто вака тешко изгледа.

Forzza Juvee

Епа Сисоко глуп не му е тоа задачата иде напред да ја води топката за тоа е задолжен плејмејкерот во случајов Аквилани а овој волов е деструктивец да ги прекинува акциите па противниците ...

ај сеа да видам која ќе биди казната за Дијаманте:uvo:

уф-Јакинта за Дел Пиеро....

Луѓе гол неможе да се даде бе.Сега за сега милан еден даде, Рома 2-0 води и катанија 1-0.Другото е се без голови.

без Красич и Алекс не знам како ќе се победи овој натпревар

Абе Бреша се, ќе го примат кај и да е. :)

--- надополнето ---

Сисоко под итно на штеловање кај Прце да ојт.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom