Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за Вејн Бриџ ако можеме на позајмица нека дојде не е на одмет тоа само ке добиеме на квалитет и конкуренција по левата бековска позиција ама јас таму очекувам сезонава да блесна Траоре.Еве сега се опоравил од повредата и ако не против бреша нека го пуштат против рома да поигра.

Епа oчајно ни треба лев бек,а овој е ѕвер на таа позиција,и би можел да ни служи околу 3 сезони доволно за да се најде уште подобар.

Капдевиља за него е Молинаро:pos2:

Не знам за Вејн Бриџ ако можеме на позајмица нека дојде не е на одмет тоа само ке добиеме на квалитет и конкуренција по левата бековска позиција ама јас таму очекувам сезонава да блесна Траоре.Еве сега се опоравил од повредата и ако не против бреша нека го пуштат против рома да поигра.
Ја не би го ставил со Рома ќе се уплаши нема да дае максимум можда одма ќе го нападнат медиуми ова она подобро со Бреша нема да има толку гледаност,а за со Рома подобра опција е Гросо ќе видиме нашиот стручнак што ќе реши!

Ја не би го ставил со Рома ќе се уплаши нема да дае максимум можда подобро со Бреша да игра а за со Рома подобра опција е Гросо ќе видиме нашиот стручнак што ќе реши!

Како нема да се исплаши ,страв ке му биде да трча полинија очи ке му истера овој со тоа рачиштето:pos2:пак ке ни го повреди
Claudio-Ranieri-001.jpg

Од натпреварот со Бреша очекувам лесна победа и да си лапниме 3 бода, не сме ние Интер да се мачиме со второлигаши.:)
Дел Нери нека реди некој нов на десната бековска позиција зш неможам да го гледам инвалидон по то лани шо го праеше.:tapp:

Кој би сакал евентуално да игра на турнитор нека ме додаде з апријател на facebook подобро е за комуникација таму.И пишете во порака на фб кој сте од форумов да не искочи сте се пријавле и по фб и тука а да се собереме 5 души само.:smir:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1255678483

Од натпреварот со Бреша очекувам лесна победа и да си лапниме 3 бода, не сме ние Интер да се мачиме со второлигаши.:)
Дел Нери нека реди некој нов на десната бековска позиција зш неможам да го гледам инвалидон по то лани шо го праеше.:tapp:

Не викај 2 пати!! Мене од таа утакмица колку ми е страв не сум свесен ни самиот, дај Боже да е така како што викаш ти, али искрено имам некој гаден осечај со овие босиве Бреша. :nesum:

Да сме со полн состав не би се плашел, ама вака со преполовен состав ме фаќа малку страв за со Бреша.

Киелини се враќа вие се плашите не ми се верува што читам со Соренсен тепавме бе плус Траоре се враќа така да 3 бода не бегаат :).Ќе им ја скршиме кичмата како на Чезена што им ја скршивме Киелини се навежба и на сите ќе им ја скрши кичмата му се врати сликата од лани како нас што ни ја скршија во лига

Да сме со полн состав не би се плашел, ама вака со преполовен состав ме фаќа малку страв за со Бреша.

Освен шо фали Красиќ и шо ќе биди пожелно да одмара Мело мислам дека се собира солиден состав.
Мал проблем е ако се паркираат Бреша пред гол како Болоња па да неможиме да дајме гол, не дај боже па да му се згреши некоја контра на онај Карачоло шо трчкараше како сака на Сан Сиро саботата.
Шо берите гајле кај да е ќе напрат некој слободен на 25-6 метра :tv:

Освен шо фали Красиќ и шо ќе биди пожелно да одмара Мело мислам дека се собира солиден состав.
Мал проблем е ако се паркираат Бреша пред гол како Болоња па да неможиме да дајме гол, не дај боже па да му се згреши некоја контра на онај Карачоло шо трчкараше како сака на Сан Сиро саботата.
Красич не е потребен за Бреша Брацо е тука хаха.Ќе се враќа Милош за Рома или тешко?

:tv:

Инаку кога сме кај капитенот денеска му е роденден среќен роденден гранде Алекс !!!

Красич не е потребен за Бреша Брацо е тука хаха.Ќе се враќа Милош за Рома или тешко?

Тешко овај месец.

БТВ ај среќен нека му е роденденот на Алекс. 36 години :D млад е уште незнам шо го мерка Берлускони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom