Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само едно ќе кажам: Јувееееееееееее :vozbud:

Одлично играме, мора да продолжиме вака и во второ и да има петерда. Ги тепаме со нивното најсилно оружје, контри и полуконтри.

Треба 5 до крај да им закачимо и да ида дома спокојно нaшиве , чим више тргнала работава нека ида до крај ... и да , Господ да го поживи Красиќ :vozbud:

Не смееме да се затвориме.Ако го направиме тоа ке се заебеме.Давај голови додека можеш............

другарче ја уплати 1 му се изнасмеав да го терам да уплаќа против нас да ни тргне :pos:

Красич најголемо засилување во последниве 5 години :aplauz:

аааа кејф ќе мее саа и ка ке облечам дрес да шетам со него барем ќе има на шо да се фалам :pos:

--- надополнето ---

Красич најголемо засилување во последниве 5 години :aplauz:
:helou:

Ете ја играта а со неа и головите, ви реков да не плукате по новиот тим, треба уште време за да се уигра и да се вклопат како што треба, преку ноќ екипа не се прави. Браво за Красич растура по десна страна две асистенции сега ке чекаме на првиот гол од Милош. И во средината ни е опасно зашто Мело,Маркизо и Пепе се со жолти картони, само да продолжат вака и во второ полувреме па да пукне петарда.
п.с. леле голчиште од Маркизо цел инат од себе го извади, со зорт ја шутна :vozbud:

Јас ја уплатив 2ка и се посреќииииииииииииииии.....одамна ги немав играно ама сега ми ја исполниа душата со радост.......сакав 3 плус да ја играм зашто на последните 2 утакмици 6 гола има се на се....оваа дај боже 6 во нивната мрежа да бидат.......

Момци дајте линк убав , се нервирам ми го скинаја едниот а со коцке на екран не ми се гледа :) дај кој има убав нека пушти ...

Јакинта на местото на Дел Пиеро .. мислам дека требаше уште малку да поигра капитенот.

Ви реков дека имаме подобра игра и од времето кога Јуве беше шампион, вие не верувате :)
Реков да се средат уште малку некои работи, да се прават помалку грешки во одбрана и да се врати Буфони титулата е во Торино :)

so mu fale na storari
inaku udineze se otepani veke 2-3 godini posledni se sega
cestito pobeda

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom