Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Иве, Диего да сакаше толку многу да остане во Јуве, ќе останеше. Побогу, Поулсен лани цело лето и цела зима пробувафме да го избркаме од тимот, а дечкото си ги одби сите понуди, со цел да се докаже тука. Јес да не се докажа, али си ја доби и таа посакувана втора сезона во дресот на Јуве.

Не ме сваќајте погрешно, и јас не сакав да отиде Диего, поготово не за таква смешна сума, меѓутоа тој е дел од минатото сега. Треба да се гледа кон иднината, што било поминало...

^ Иве, Диего да сакаше толку многу да остане во Јуве, ќе останеше. Побогу, Поулсен лани цело лето и цела зима пробувафме да го избркаме од тимот, а дечкото си ги одби сите понуди, со цел да се докаже тука. Јес да не се докажа, али си ја доби и таа посакувана втора сезона во дресот на Јуве.

Не ме сваќајте погрешно, и јас не сакав да отиде Диего, поготово не за таква смешна сума, меѓутоа тој е дел од минатото сега. Треба да се гледа кон иднината, што било поминало...
во право си брат ... потполно дај више тргнетеа дискусијава преку гла сте ми веке диего е минато !!

Џеко изјави дека ке игра без воља ако не биде продаден а во прво коло беше капитен и им дае гол на Баерн М значи има некој договор тука.Следната година најверојатно ке дојде Џеко таман кога ке отидат Дел Пиеро,Трезеге и најверојатно Јакинта и нападот ке ни биде:vozbud:.Со Квајарела сеги ни е јак нападот,средината и голманска позиција е комплетирана,Французот ке ни пополни CB и уште лев бек.Според мене и Капдевиља и Зиглер би биле добри решенија.

Диего беше набркан поради неможноста да се адаптира во класичната 4-4-2 формација....Диего може да игра и како втор напаѓач,меѓутоа таму ја губи инвентивноста и креативноста која ја поседува,ја покажа и докажа во дресот на Вердер-Јувентус требаше да биде негова надградба во кариерата,пошто има потенцијал во дечкото....лани беше донесен како стожер во новиот проект и вклопување на нов тим во 4-5-1 формација кој излезе чист дебакл....поради некомпатибилноста во најновиот проект,Диего беше приморан да бара нов клуб и за негова среќа излезе за брзо таков и тоа со астрономска плата за него.....прочитај 100 страници наназад на подфорумов,цело лето се разговараше за Диего-Џеко-Красич, и шпекулациите поврзани со нив и нивните неизвесни наредни денови.....точно е дека Диего е минато,одговор на прашањето што и како би било,ќе ги добиеме во наредните 5-6 кола ос Калчото и Бундеслигата

Диего беше набркан поради неможноста да се адаптира во класичната 4-4-2 формација....Диего може да игра и како втор напаѓач,меѓутоа таму ја губи инвентивноста и креативноста која ја поседува,ја покажа и докажа во дресот на Вердер-Јувентус требаше да биде негова надградба во кариерата,пошто има потенцијал во дечкото....лани беше донесен како стожер во новиот проект и вклопување на нов тим во 4-5-1 формација кој излезе чист дебакл....поради некомпатибилноста во најновиот проект,Диего беше приморан да бара нов клуб и за негова среќа излезе за брзо таков и тоа со астрономска плата за него.....прочитај 100 страници наназад на подфорумов,цело лето се разговараше за Диего-Џеко-Красич, и шпекулациите поврзани со нив и нивните неизвесни наредни денови.....точно е дека Диего е минато,одговор на прашањето што и како би било,ќе ги добиеме во наредните 5-6 кола ос Калчото и Бундеслигата
Пак ќе кажам, играч како Диего не може да биде набркан од тимот. Не беше тој Зебина или Гросо па да седи на клупа ако одбие да си оди, Диего беше, ќе пробуваше Дел Нери да го вклопи во играта доколку покажеше голема желба да остане и ги одбиеше германците. Но, се случи тоа што се случи, ја прифати понудата на Волвзбург и отиде... Факт е дека не беше најприкладна неговата природна позиција за формацијата на Дел Нери, меѓутоа доколку одбиеше да замине, сигурен сум дека Дел Нери ќе му дадеше втора шанса.

А околу вториот дел од постот... Нема никаков одговор на никакво прашање. Диего веќе е докажан во Бундеслигата, и не би ме чудело доколку разара во Германија, а во Серија А допрва требаше да се прилагодува. Доколку е ѕвер во Германија, нема да има никаква доза на каење поради продажбата, барем кај мене. Да отидеше во Милан и да газеше, тогаш да.

Деби од соништата гол за Диего ццццццццццццц шо играч продадоа барем за 20 милиони да го шитнааа 9 милиони загуба за една сезона срамота

Даде гол Диего, факт е дека бундеслигата му одговара многу и ќе се распука годинава, да не ви е криво. :)

Не заебавајте која одбрана ја има Мајнц?Амаури ќе им дае гол Диего дојде во италија и против екипа како Киево неможеше гол да дае зошто 10 души го чуваат а во Мајнц кој?

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3750262 напиша:
Даде гол Диего, факт е дека бундеслигата му одговара многу и ќе се распука годинава, да не ви е криво. :)
тебе ќе ти биде коа ќе му дае 2 комада на баерн

Боби[Мкд];3750262 напиша:

У бундес и ја ќе давам голови:) него да го земеме Џеко др. година ќе биде топови.

У бундес и ја ќе давам голови:) него да го земеме Џеко др. година ќе биде топови.
и за Диего беше топови коа го земавме па не разочара да не се деси исто со Џеко да даеме 30 милиони па да им го вратиме за 15?боље Кваљарела проверена работа

И ве молам не тресете зелени ако сакаше клубот ке го задржеше на Диего ама подобри се Мартинез, Кваљарела и да не редам а шо говорате за германското првенство слабо било и вие ке сте давале по 2 гола, јесте да е слабо али Диего е играчиште може од инает да говораме било шо

Сите фудбалере станаате. Алал да вее.. ај ќе почнаме да ве продаваме у Германија на вас вии да давате голове.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom