Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке газиме сеа со Красич и Аквилани!Уште лев бек да појачаме,а за шпиц ке се снаоѓаме.Џеко остана во Волфзбург и вчера го глеав со Баер М им дае гол и многу јако изигра.Следната година треба да го зееме таман ке си оди Трезеге и Дел Пиеро тешко да игра голема улога.
да да :D вгодина мора да се подмлади нападот :D
p.s :vozbud:

Pupone јави сеееееееееееееееееееееееееееееееее

“Многу сум среќен што ќе го носам дресот на Бјанконерите.” – рече Аквилани за Tuttosport и Corriere dello Sport.
“Едноставно сум луд од радост.”

:smir:

Krasić: Velika je čast biti u Juventusu Miloš Krasić je napokon novi Juventusov igrač. Vezni igrač potpisao je ugovor sa četverogodišnji ugovor sa Juventusom.

U 12:30 započela je i službena preskonferencija u Media Centar u Vinovu. Sem Krasića preskonferenciji su bili prisutni i Marotta, Gigi Del Neri i Marko Naletilić.

"Drago mi je što sam napokon ovdje.Za mene je ovo velika čast i zadovoljstvo."

Da li je istina za ponudu Citya?

"Kao što znate iz ranijih izjava imao sam sam ponude Fenerbahcea,Man.Citya i još nekoliko klubova na stolu,ali kako sam znao da ima šansa da predjem u Juventus odlučio sam čekati."

Zašto ste se odlučili za Juventus?

"Nisam ovaj izbor napravio samo iz ekonomskih razloga. Najbolje rješenje sam našao u Juventusu zbog važnosti nogometa, te tradicije kluba. To je ekipa koja sada mora krenuti ispočetka."

Što vi možete dati Juventus a Juventus vama?

"Svijestan sam da sam ovamo došao kao jedno od glavnih pojačanja, tako da mogu obećati da ću dati sve od sebe kako bi to i dokazao navijačima. Očekujem da se Juventus vrati pobjedama jer ovamo sam došao da pobjedjujem."

Da li ste se bojali da će dogoviri biti otkazani s obzirom da je sve trajalo dva i pol mjeseca?

"Imali smo kontakte sa Juventusom više od dva mjeseca i ja sam vjerovau u njih. Samo sam se bojao da Juventus nije mogao naći dogovor sa CSKA-om oko moje odštete.Za ostalo nisam bio zabrinut. Pregovori mogu napredovati i nazadovati ali kako sam vidio želju Juventusa da me dovede odlučio sam čekati."

Šta mislite o formaciji 4-4-2 koju Del Neri preferira?

"Učinit ću sve da izborim startnu poziciju. Bio sam jedan od većih kupovina kluba pa sad moram dokazati svoje kvalitete. Sve zavisi od trenera."

Fizička spremnost?

"Ja sam govoto 100% spreman. U posljednje dvije ili tri sedmice nisam igrao službene utakmice tako da mi treba sedmica jakog treninga da bi bio na maksimumu."

Da li ste se osjećali degradirano u posljednjih mjesec dana s obzirom da je Džeko bio prvi izbor tima?

"Za mene to nije toliko bitno.Mi smo sa Juventusom počeli pregovore prije dva,dva i pol mjeseca i bio sam prvi izbor.Transfer nije ostvaren zbog CSKA pa se klub okrenuo drugim imenima ali to je nešto drugo što nema veze sa mnom tako puno."

Juventus protiv Sturma?

"Te noći igrao je i CSKA i bio sam sa ekipom u hotelu. Nisam bio na klupi ali bio sam sa timom. Slijedeće jutro sam otišao u Italiju. Nisam vidio da se igra ali gledao sam par utakmica."

Da li ste gledali utakmice ove sezone?

"Nisam vidio ovosezonske prijateljske utakmice. Gledao sam par utakmica prošle sezone iz lige."

Da li znate nekog od Juventusovih igrača?

"Jutros sam upoznao Peppea.Igrače sve poznajem po imenima i gledao sam ih kako igraju.Osobno ne poznajem nikoga."

Seria A?

"To je jedan od najprestižnijih prvenstva i najjačih liga. Ne bojim se teškoće lige i želim dokazati svoje kvalitete."

Vaša uloga?

"Mogu igrati i desno i lijevo krilo i vrlo sam fleksibilan vidjet će te na terenu."

Poredjenje sa Nedvedom?

"To je čast.Radi se o jednom od najjačih igrača na svijetu.I ja se želim dokazati."

Broj koji će te nositi slijedeće sezone?

"Htio sam 17 ali već je bio zauzet pa sam zato izabrao 27."
еве цело интервју на красич

eve video kade sto zboruva na sprski :)

EDEN GOLEM POZDRAV DO SITE STO JADEA GOMNA ZA MAROTA I SEGASNAVA UPRAVA.... NA CELO SO stara dama... pozdrav

Бејл два гола за Тотенхем звер,вториот на волеј штета што не отидовме по него.

денес се првите 100 дена на андреа како преседател на јуве нека му се множат и до крај на живот да биди преседател на јуве и мн трофеи да освои !! линк тука:vozbud:

Дечки овој Марота бил ѕверотиња !!! Абе овој ги поебава сите на трансфер пазарот !! Кога прочитав дека Красич ќе го купиме на 3 рати по 5 милиони за 3 години се замислив за момент што збореа некои фанови тука дека многу јак човек е и стварно тоа се оствари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom