Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не најдеме достојна замена не треба да се продава,:nenene:
убаво ти беше ставен Красиќ пред некој ден во тимот-зошто да не:) за следната сезона барем едно супер-крило е потребно,а зошто не и две

Според Тутоспорт, Џеко е број 1 трансфер цел за во нападот на Јувентус наредното лето.

Инаку, за вечер се најавува стандардната 4-4-2 формација, со Маркизио на сосема неприродна позиција.

Буфон

Зебина--Канаваро--Киелини--Гросо

Каморанези--Сисоко--Фелипе Мело--Маркизио

Амаури--Дел Пиеро

Според Тутоспорт, Џеко е број 1 трансфер цел за во нападот на Јувентус наредното лето.

Инаку, за вечер се најавува стандардната 4-4-2 формација, со Маркизио на сосема неприродна позиција.

Буфон

Зебина--Канаваро--Киелини--Гросо

Каморанези--Сисоко--Фелипе Мело--Маркизио

Амаури--Дел Пиеро
Друже добар е составот, и Диего да влезе во 2 полувреме на местото на Каморанези

шо ќе прај Џеко ако немаш солиден среден ред.......значи и в година слична приказна ко гофинава-килав среден ред не носи резултат:toe:

според тутојуве договорот со бенитез е постигнат и дека од наредното лето ке седне на клупата на јуве но прво да се сочека завршувањето на сезоната и во премиер лига и во сериа а линк тука :smir:

inter4-3-3-3.jpg

шо ќе прај Џеко ако немаш солиден среден ред.......значи и в година слична приказна ко гофинава-килав среден ред не носи резултат:toe:

Се сложувам, ние последниве 10 а и повеќе натпревари неаме асален гол дадено од акција, се ни се од прекин... креативец имаме, деиго. Нас ни требаат јаки крила.

Calciopoli: ecco gli audio delle 74 intercettazioni змачи ке се отвори калчополи ајт ке јадат говедава од милано како и вечер link tuka :vozbud:

мислам дека немаме никакви шанси да го победиме интер јас сум песимист за овој натпревар а па ако се земе во предвид како играме ке примиме 3 или 4 гола:kesa:

стручните лица на гоал .ком се под тешки дроги уверете се сами зошто http://goal.com/en/match/37350/inter-milan-vs-juventus/preview

-манингер-
-гросо--зебина-бр 33--киелини
-------------диего---
каморанези-------------кандрева

-------------брацо-------------
--------јакинта---амаури

Никогаш не отварам гоал, така да не ми е чудно што поставија вакви состави особено за Јувентус...........................:pos2:

стручните лица на гоал .ком се под тешки дроги уверете се сами зошто http://goal.com/en/match/37350/inter-milan-vs-juventus/preview
Мало дете од 5 години нема вака да ги постави :pos::pos::pos::pos:

мислам дека немаме никакви шанси да го победиме интер јас сум песимист за овој натпревар а па ако се земе во предвид како играме ке примиме 3 или 4 гола:kesa:
Подобро воздржувај се од коментари при такви ситуации!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom