Не се будали бе брат како Буфон да се трампа? Еден од најдобрите 3 4 голмани на светот да го трампаш ... па после што ако по 1 повеќе гол даде јуве коа ќе прими по 3 повеќе![]()
Па ако има можност за ваква трампа одма би ја прифатил

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се будали бе брат како Буфон да се трампа? Еден од најдобрите 3 4 голмани на светот да го трампаш ... па после што ако по 1 повеќе гол даде јуве коа ќе прими по 3 повеќе![]()
муабетот држи донекаде место-Барса има еден обичен голман па никако не може да биде победена ! Буфон не би го менувал за ништо,само што изгледа играчот е презаситен од сите случувања во Торино,ако не се освои ни четвртото место-сигурно заминува !Па ако има можност за ваква трампа одма би ја прифатилБуфон е дфинитивно еден од подобрите голмани во светот, но голманот не е толку битен во играта на појаките тимови. Многу поважно е да се има некој добар кој ќе ја гради играта. Што ќе ни е јак голман, кога нема кој да даде гол напред:wink:
муабетот држи донекаде место-Барса има еден обичен голман па никако не може да биде победена ! Буфон не би го менувал за ништо,само што изгледа играчот е презаситен од сите случувања во Торино,ако не се освои ни четвртото место-сигурно заминува !
Sky Sport 24, медиум кој прв ги најави трансферите на Мело и Гросо во Јувентус, во попладневните спортски вести најавил дека немало да се чека Куп натпреварот со Интер за да му се даде отказ на Ферара, туку отказот на Ферара ќе му бил врачен уште вечерва. линк
Совршенство, но сепак мислам дека е мноооогу тешко остварливо. Инаку се молам Хидинк да биде новиот тренер:smir:Баерн можда ќе се сложи со минимална доплата од Јуве,ама Рибери не би дошол во Јувентус,го преферира Реал Мадрид.Е ако дојде Рибери тогаш би можеле да играме со 3ца играчи позади еден напаѓач.
Рибери------Диего-----Џовинко(Озил)
------------Трезеге
Совршенство!
Ако е така најверојатно имаат дил со Хидинг![]()
денес имало поконкретна понуда од Јуве,ама изгледа Гус си ја чека шансата за некое евро +...дали вреди толку? Русија испадна од една Словенија во баражот...ако не,опција до на лето останува Трапатони или Ѕоф
вистина доста беше од Ферара,вакви неуспеси се незапамтени во историјата,по мене не се само повредите клучен фактор за ваквите резултати,едноставно човекот не е кадарен да раководи шампионски тим
Веќе избројани се деновите или часовите на Ферара па нека си замине а не да ми се прави Роки а разочаран сум и во управата треба да има откази како што се закани Елкан, бидејќи и таа ништо не прави да повлече некои потези, оти ако си оди Ферара тоа ќе биде благодарение на Елкан.
аман бе доста кредити му даваат(инече вечер конечно ми стига дресот од јуве и маица се премислив за тренерка 80евра скапичко плус имам горна обична не јуве ако е само горна не ми се исплати)Ферара останува и за купот против Интер. Евентуална негова смена би се случила во петок.