Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јувентус има спремено понуда за Пацини.Се шпекулира дека Марота е спремен да даде 15 милиони,а во договорот ќе бидат вклучени и некои играчи.Наводно Јувентус е спремен да ги додаде Албин Екдал и Давиде Ланзафаме во понудата за Пацини,а се спомнува и името на Лоренцо Ариаудо.Претседателот на Сампдорија Рикардо Гароне наводно е спремен за продажба на Пацини,а напаѓачот на Каљари Алесандро Матри е можната замена за Пацини во нападот на Самдорија.http://www.football-italia.net/jun02g.html

Ако е ова вистина значит дека и новата управа нема мозок:lud::nerv:

Не верувам дека Џеко ќе дојде,ко прво бараат клаузула од 40 милиони тие болните од Волфсбург,ако не даде никој понуда од 40 милиони до понеделник имаат право да ги откажат преговорите така да нека си остане у Волфсбург.
Не верувам дека ќе остане.Сепак летото е долго.Јудаимович и Канаваро на времето дојдоа во последен момент ...

Ако случајно успее да се доведе Агуеро (што не верувам) можеме слободно да се опростиме од Џеко , другиот напаѓач веројатно ќе биде Пацини ... иако мене сон ми е да ги гледам Џеко и Агуеро како напаѓачка двојка ...

Се споменува дека Јувентус за Пацини ќе понуди 15 милиони евра и уште неколку играчи ... Па зошто тогаш не понудат 20 милиони евра + Амаури и уште некој инвалид за Џеко ... Но изгледа политиката ќе е да се доведат што повеќе италијани иако во моментов италијанските напаѓачи се најблаго речено сакати ...

Ако случајно успее да се доведе Агуеро (што не верувам) можеме слободно да се опростиме од Џеко , другиот напаѓач веројатно ќе биде Пацини ... иако мене сон ми е да ги гледам Џеко и Агуеро како напаѓачка двојка ...

Се споменува дека Јувентус за Пацини ќе понуди 15 милиони евра и уште неколку играчи ... Па зошто тогаш не понудат 20 милиони евра + Амаури и уште некој инвалид за Џеко ... Но изгледа политиката ќе е да се доведат што повеќе италијани иако во моментов италијанските напаѓачи се најблаго речено сакати ...
Преблаг е зборот „сакати“.Та за нив уште нема збор измислено ...
пс.Џеко и Пацини = Небо и Земја

Добро сеа Пацини не е толку сакат,претеруваш малце ,и мене не ми свиѓа баш,мислам дека е не за во јуве овој играч,не можеше на ЏИлардињо да му фати место во една фиорентина,ама за Амаури е измислен

За Амаури и јас и ти сме измислени ...

-------------------------BUFFON-----------------------------
---BOUNUCI-----CHIELINI----KAJER-----CRISCITO---------
------------------------SISSOKO------------------------------
----------MARCHISIO------------KRASIC----------------------
-------------------------DIEGO---------------------------------
-------------AGUERO-----------------PAZZINI-----------------

Изводлива и прилично добра формација.Ќе видиме летоска што ќе се случи ...

ako go imame ovoj sostav uste na pocetokot stavam za site pari deka juvenurs ce osvoe seria a

ako go imame ovoj sostav uste na pocetokot stavam za site pari deka juvenurs ce osvoe seria a
Ја целиот имот што го имам го ставам за дупло.Агуеро,Пацини,Красич,Кјаер,Бонучи,Крисито евентуално Варгас завршуваме со 100 бода

Buffon
BOUNUCI-----CHIELINI----KAJER-----CRISCITO
Krasic-Marchisio-Melo/Sissoko-Vargas
Aguero-Dzeko

Само замислете :)

Ја целиот имот што го имам го ставам за дупло.Агуеро,Пацини,Красич,Кјаер,Бонучи,Крисито евентуално Варгас завршуваме со 100 бода
i ne se site osven aguero skapi a i igraat vo mali klubovi taka da bi mozele da dojdat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom