Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе може слика да најдеш од истото коло, Аталанта - Јуве ? :tv:

Ќе може слика да најдеш од истото коло, Аталанта - Јуве ? :tv:

може бесконечно слики да вадиме:) него поентата беше дека само вас ве оштетувале:)

Имате топол поздрав од еден дечко:smir:

Italy 2 - 0 Hungary

25'[1 - 0]S.O. Chuka
goal.gif

81'[2 - 0]L. Marrone
goal.gif

Ако не се лажам, на дебито. . .

п.с.
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]The Azzurrini doubled their lead with substitute Marrone, who had only been on the field for 13 minutes. The Juventus midfielder drilled a left-foot drive from the edge of the box to put the points under lock and key. [/FONT]

Мали Ѕвер:toe:

Italy 2 - 0 Hungary

25'[1 - 0]S.O. Chuka
goal.gif

81'[2 - 0]L. Marrone
goal.gif

п.с.

Нека му е со среќа првенецот во младинската репрезентација и да продолжи со добри игри и да дава голови кога ќе му се укаже шанса.Само со напорна работа ќе успее да влезе во првиот тим на Јуве и да дебитира за Аѕурите.

Italy 2 - 0 Hungary

25'[1 - 0]S.O. Chuka
goal.gif

81'[2 - 0]L. Marrone
goal.gif

п.с.

зверка мора да се смета на играчов ја гледав италија со камерун она мрслено од интер ето не можеше да поминит покрај киелини и канаваро:pos2:

џабе е се за италијанците-најслаба генерација од ко памтам,абе кој е тој Бонучи и слични ко него ц ц ц ц

Нека му е со среќа првенецот во младинската репрезентација и да продолжи со добри игри и да дава голови кога ќе му се укаже шанса.Само со напорна работа ќе успее да влезе во првиот тим на Јуве и да дебитира за Аѕурите.
Ќе го биде малиот бе .. за некоја година очекувам да заигра во Јуве :)

Ако успеат нашиве да го донесат Бонучи, а и Раночиа во пакет со него би било еден од најдобрите потези на управата. Кога би бирал, ја би да го земеме Бонучи :smir:

Ако успеат нашиве да го донесат Бонучи, а и Раночиа во пакет со него би било еден од најдобрите потези на управата. Кога би бирал, ја би да го земеме Бонучи :smir:

Раночиа има потпишано за Интер. :smir:

Italy 2 - 0 Hungary

25'[1 - 0]S.O. Chuka
goal.gif

81'[2 - 0]L. Marrone
goal.gif

п.с.

имаш ли линк од головите, да го видам на Окака??

нема , барем не официјално :toe:
Раночиа има сериозна повреда на коленото, повреда која се споменува дека има големи шанси и да има хроничен карактер (таква повреда имаше и Андраде).И Јуве беше заинтересиран за Раночиа, но гласините за негово ангажирање се намалија откако Раночија ја заработи таа повреда, а добро е познат случајот на Андраде кој дојде во Јувентус и изигра само 2 нецели натпревари и 2 години беше повреден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom