Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НЕ ПРИЗНАВА ... АХХАХАХХА
-Најдобар бил .:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Најдобар на мечот беше КЕЛИНИ.:smir:
Да да..Се сложувам со тебе..Пирло, па добро овој има видено топка?Не знам што се случи со него, ама ова можам да гарантирам дека му беше најслабоодиграниот натпревар во кариерата..Се надевам дека нема да му се повтори..После поразот на Франција, да се молиме дека Холандија ќе ја тепа Романија, а Италија да победи со Франција..Многу тешка мисија, но постои ронка надеж во мене која тлее..Да се надевам дека ќе гори...За мене убедливо најдобар беше Гросо, човекот изигра ептен добро...само какви топки му центрираше на Тони,колку само топки одзеде по лева страна...башка и спаси 2 гола...абе![]()
Добро бе Филип да не си бел во очите ти бе чоек... Па виде бе дека Пирло не заеше последно кај тера... Денеска имаш лице да го споредиш Каморанези , Де Роси со Пирло?? Ма дај ти се молам... Двајцата умреа на теренот, ти ми кажуваш бабини деветини... Дефинитивно Пирло денеска ја заеба раб... Се очекуваше многу од него, а влезе во минус со играта...
Пирло немаше корисни топки, слободните му беа катастрофа, само еден корисен корнер изведе и толку. НА теренот делуваше изгубено лесно губеше топки и тешко добиваше.
hmm... Пирло , ама признајте ..
- како прво многу е спор, кога ке ја примеше топката многу многу ја влечеше ... мнгоууууу и ке ја загуби или ке даде погрешна асистенција ... и не го споредувајте со Каморанези пасови имаше многу . но ТоНИ и многу бавен .. леле
Добро бе брат, даваше пасови ама на чуден начин(СИЛНО И НИКОМУ):pos2::pos2::pos2:Ко ке маваше на гол, можеше авион да турни:pos2::pos2:Спор ко трактор... Па дај признај дека денеска беше како мува без глава...
НЕ ПРИЗНАВА ... АХХАХАХХА
-Најдобар бил .:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Најдобар на мечот беше КЕЛИНИ.:smir:
Мен оф да меч - Пирло
Andrea Pirlo was at his creative best at the heart of the Italy midfield to secure the Azzurri a point from their Group C encounter against Romania.
Set-piece threat
The AC Milan schemer was threat all evening to the Romanian defence, with his delivery from set-pieces picking out Luca Toni in the air on more than one occasion. Pirlo also threatened Bogdan Lobonţ's goal with a late shot as the world champions looked to wrest all three points ahead of their final game against France.
извор:euro2008.uefa.com
Мисла дека Италија е на невозмозна мисија, ама сепак да се надеваме на нај доброто... Влез во осмина финале...