Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Вака Јове после повредата на Канаваро се се испомеша во последниот ред...искрено и Панучи не може да ги прати брзите играчи,замисли како ќе го чуваше Арашавин ако пројдеше Италија :uvo: минимум 4 гола ќе ни дадеше :nesum: така да мислам дека солидно изигра...но тоа не беше најслабиот играч или подобро играчи...тоа беа Амброзини :tapp: и Тони кој не успеа да даде ни еден го...сепак најкрив е Донадони и неговата затворена тактика :toe: така да со душа чекам да го отпуштат :smir:

:)
Се сложувам.
Затоа се земаат 23играчи, за да има место за ротација.
Тоа си е грешка на Донадони што ги одбра дотичните играчи.
За другото целосно се согласувам, како што и сам кажа Гросо беше солиден... други кои играа фудбал од 7 до 22 беа Киелини, Дероси, Касано и константно перфектниот Буфон. Другите не знам што правеа.
Толку.

pa sto togas mu se frli na groso,zasto ne go kritikuvas materaci,gatuzo,pirlo?sea go naprai groso ko najslab fudbaler u Italija,tebe nesto ti fali

Гарант и самиот веќе не знаеш како почнала дискусијата и што дискутираме.
Ти и другар ти што е блокиран, го кажувавте Гросо дека е најјакиот лев бек и дека бил најдобриот поединец во Италија.

А, мене што ми фали ич уво да не те боли гледај образовај се пошо очигледно ти фали култура и речник. Не мислам да паѓам на твое ниво, следниот ваков муабет и навреда кон мене ќе резултира со казнени поени/бан сто пати нема да опоменувам.

''Шо разбираш ти, немаш појма од ништо, оди бе таму, абе шо, ти фали ова, ти фали она, ќор си, ваков си... онаков си''
Тоа можите со другарите на улица, а со мене така не.

se izvinuvam gospodine, da ne treba da ti se obrakam so VIE?

Following Italy’s Euro 2008 exit to Spain, the Italian press has reported that Marcello Lippi, who is likely to return as coach of the Azzurri, will persuade Totti and Alessandro Nesta to end their retirements, and be a part of the 2010 World Cup campaign.
Се подготвува терен за враќање на Марчело Липи на селекторската позиција во Италијанската репрезентација..Во Италијанските медиуми се наговара дека со враќањето на Липи на селекторската позиција,Тоти и Неста ќе бидат убедени да се вратат во Италијанската репрезентација..

Прочитав на гоал дека тоти сакал да се врати во репрезентацијата изгледа. а за првенствово можам да кажам дека среката не служеше додека не служеше а селекторот беше :kesa:Тони 3 утакмици неможе гол да даде и пак игра... го заборави делпиеро на клупа кој беше 1 стрелец,марко борило кој беше во трка со делпиеро за голови т.е голгетер во италија. :uvo:

Гарант и самиот веќе не знаеш како почнала дискусијата и што дискутираме.
Ти и другар ти што е блокиран, го кажувавте Гросо дека е најјакиот лев бек и дека бил најдобриот поединец во Италија.

А, мене што ми фали ич уво да не те боли гледај образовај се пошо очигледно ти фали култура и речник. Не мислам да паѓам на твое ниво, следниот ваков муабет и навреда кон мене ќе резултира со казнени поени/бан сто пати нема да опоменувам.

''Шо разбираш ти, немаш појма од ништо, оди бе таму, абе шо, ти фали ова, ти фали она, ќор си, ваков си... онаков си''
Тоа можите со другарите на улица, а со мене така не.
Брат да не напрај грешка бе??? Јас не бев тука... А ако мислиш дека сум блокиран си се заебал... А и ако ме банираш не ке ми ја земиш душата на карај на краиштата...:salut:

Мајсторе велкам бек. Чекам петта звездичка:vozbud:

lipi zver
donadoni ckartoina

Липи е докажан тренер,знае како дишат Италијаните така да очекувам повторна титула во Јужна Африка :vozbud: :olee:

hahaha Italjancite srekjaci ja pobedija na mojot favorit Francija :kesa:

Случајно на нет ги најдов следниве клипчиња кои многу ме изнервираја и вознемирија..Гатузо го малтретира Марчело Липи, а овој му е тренер..
http://youtube.com/watch?v=ZW2OqyAm6kU&feature=related
http://youtube.com/watch?v=Ee0RDv7gyZw&feature=related
Само се чудам што ли ќе му се случеше на овој насилников ако го нападнеше вака Матераци или Киелини..Сигурно дека ќе го бараа по рефлекторите обесен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom