Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислев ке испаднеме али ок мило ми е што поминавме нормално,иначе Кастелаци стварно се покажа како одлична замена и нејќам да слушнам лош збор за него! Пандев да промашеше пенал мислам дека ке го чекаа уште поголеми свирежи на Меаца,иначе ми се допадна играта на Ранокиа башка спаси и чист гол коа ја извади со глава!
Очигледно неможиш да ме разбериш, па и со тебе дискусиите немаат крај па решив да не ти реплицирам за истото иако морам да ти напоменам не очекував да даваат над 30-40 милиони но барем нека купат едно просечно засилување за на клупа колку да не останиме без играчи бидејќи вака во ваквите ситуациии екипата и резултатите ќе трпат и годината отиде јабана....јас никаде не спомнав буквално како тебе дека Морати е циција и дека не дава пари..за минатото спомнав не ме интересира бидејќи нови сезони идат,нови надежи,нови играчи,барем нека не очекуваат дека ќе освоиме трофеј со овој тим,...уште еднаш ти пвоторувам..поради тоа што во моментов пари се штедат на големо и се поркавиаат долговите и се гледа на не влезиме уште 100 милиони во зијан, тука на теренот екипите не срамат и ние ќе останиме на крајот со прстот враце..ионака не очекував трансфери од 40-50 милиони !
Тоа е јбг,иначе незнам дали да го вадам Пандев од аватар ево го даде гол од пенал незнам дали го важам ова:tv:Што бе Кире те изгоре тикетот ...![]()
Искрено не очекував ваква игра од нашиве,мислев нема да се замараат и ке изгубат! Тоа е сеа,памет за другпат да не ставам против мој тим иако ова ми беше првпат во мојот живот,следен противник ке ни биде победникот од дуелот Јуве - Рома кој се игра утре!кирца те ебаја овие Наполи знам ја педери се тие , еее тоа ти е ко не си го уплаќаш својот тим да тепа... :helou:
Друже дај бе не биди Думан...
Во 21 ден да се изиграат 7 утакмици, па ниту Барса нема да одржи ист континуитет во играта и формата. А ако на ова додадеш дека тројца стандардни првотимци се повредени и ако плус додадеш дека ги чека исто толку згуснат распоред во наредниов период, треба да бидеш ептен наивен да бараш од тимот да одигра како да е финале во ЛШ, во 1/4 финале во куп против Наполи.
Ми споредуваш Англија? Па во Англија има два купа, од кои големите тимови испаѓаат редовно во раните фази барем во еден од нив. Кој друг тим во светов одигра 7 утакмици во рок од 21 ден? Ајде наброј ми барем еден!
Не бе какво вадење и ова се важи,да го немаше ти на аватар ке промашеше.Него многу ке го пофалам и Ранокиа одличен во одбраната,и чист гол спаси тоа на Хамшик ...
Осеќам дека доста пари си ставил на 1,ја не стаив многу не ми даваше срцево повеќе!леле стопанката да му ебам 0-0 заврши
само овај 1 ми го заеба тикетот ццццц
ЗОШТО НЕ МУ Е ДАДОВМЕ?
да се намочам на купов отепан ко изигравме 120 мин , е сеа дури че умри пандев на сред утакмица викендов