Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Единствен начин Интер да загуби е да прими повеќе голови него што ќе даде, одбраната на Јувентус е комична, но средниот ред им е одличен (нападот едвај им дава голови, посебно Амаури кога игра).
Од друга страна, ни Интер не се истите од минатата година, Станковиќ ме изненадува, јас мислев истрошена крнтија е он, ама сепак има што да покаже и на оваа возраст. Занети уште не игра поради болките во градниот кош?

Единствен начин Интер да загуби е да прими повеќе голови него што ќе даде, одбраната на Јувентус е комична, но средниот ред им е одличен (нападот едвај им дава голови, посебно Амаури кога игра).
Од друга страна, ни Интер не се истите од минатата година, Станковиќ ме изненадува, јас мислев истрошена крнтија е он, ама сепак има што да покаже и на оваа возраст. Занети уште не игра поради болките во градниот кош?

Е како бе нападот едвај голови дава кога Јувентус има дадено највеке голови досега во Серија а

П.С. за среќа Амаури не е најавен во стартниот состав

Бонучи, Киелини и Красиќ им се главни голгетери засега, по еден гол имаат дадено Квањарела и Јакинта, сите други голови се дадени од играчи од средниот ред и одбраната, затоа кажав нападот едвај им дава голови.

Многу маваат овие педериве,кај имаме многу повредени уште и Бијабијани го повредиа!! Иначе што се однесува до играта,и они имаа шанси и ние али Ето ми мириса дека ке им бапне гол дечкото растура

Абе овие фудбал играат или рагби? на секој 2-3 мин лежи некој играч на интер,Ето ги шина и очекувам гол од него,ехх колку фалат Самуел и Занети :toe:

П.С чист пенал за Весли али тоа е ...

Бонучи, Киелини и Красиќ им се главни голгетери засега, по еден гол имаат дадено Квањарела и Јакинта, сите други голови се дадени од играчи од средниот ред и одбраната, затоа кажав нападот едвај им дава голови.

Оти се глупираш. Провери прво па после зборувај. По 2 гола имат и Јакинта и Кваљарела

Многу маваат овие педериве,кај имаме многу повредени уште и Бијабијани го повредиа!! Иначе што се однесува до играта,и они имаа шанси и ние али Ето ми мириса дека ке им бапне гол дечкото растура
ако запримети Бијабиани имаше стегач на бутниот мускул-изгледа и не бил така припремен за игра,Бенитез проба да го поштеди Милито,но не успеа

Мизеричен Интер, не беше нешто подобар ни Јувентус, ама шансата што ја имаше Маикон мораше да ја реализира.
Многу лош фудбал имаше денеска, ако можи да се кажи дека беше фудбал.

Реков дека Кутињо не е уште искусен за вакви натпревари и така се покажа,Пандев многу фалеше а се гледа дека и Милито не беше опоравен целосно !!! На таква бедна одбрана да не и дадеш гол е срамота,честитки денеска само за Ето кој ги правеше каша попара!! Снајдер можеше многу подобро, исто и Маикон али тоа е !

^^Првото беше добро, за второто се знаеше дека мора да биде лошо.

Инаку шансата на Маикон мораше да биде гол, али тоа е.
Ако е нешто позитивно од овој меч тоа е Сантон.

Клупата ни е :pos2:

Тое ...очекував до некаде ваков фудбал но исто така дека ќе победиме со 1-0 или евентуални 2-0 а на крајот останавме со по еден поделен бод на двете страни...ето и станкович најдобри од кај нас...на кутињо се гледа дека му фали искуство а кај нас пандев:toe:...камбиасо е катастрофален оваа сезона..го рпетрчуваат како дете мало....се надевам што поскоро дека мота и занети ќе се вратат во тимот за да имаме барем играчи на клупа..милито па и не беше лош ама беше чуван од ѕверотина па неможеше ништо посебно во такви услови...лусио и снајдер стандарт како и секогаш во перформансите....мајкот немаше доволно простор за неговите продири...нема место за паники одиме понатаму ...FORZA INTER.
П.С. Очигледно дел нери добро ја простудира играта на бенитез и се гледаше по покривањето и немањето доволно простор по страните а на средина камби и дејан неможеа ништо посебно да направат..!

А шансата на Милито ја заборавивте ? Тоа мораше да го даде,а за шансата на Маикон нема што да го кривиме коа не е толку добар со глава! Сепак на крај очекувам титула ,преку ташаков ако Јуве извадил бод на Меаца и сеа ке се прават јаки!

Нејкеше да влезе и нејкеше,, еден тон шанси и пак фали она најбитното , финиш. Кога се повреди Биабиани со самото влагање на Милито знаев дека ке биде тешко со завршетокот, доби неколку топки на тацна и не успеа да ја заврши акцијата. Кутињо е добар и одличен талент но не верувам дека некогаш играл под ваков притисок на ваков натпревар затоа неговото прикажано денес беше на солидно ниво. Знаев дека јубе ке се повлече последните 20 мин и ке бара бод но тоа не успеа да се искористи дека нели Бенитез нема кохонес да влезе малце поофанзивно туку да си зачува резултат.

За мене ова беше изгубени два бода, дај нека се вракаат Самуел и Хавиер дека очајно фалат во организација на играта.

Сума сумарум : Задоволен сум од конкретноста и желбата на Интер но разочаран од финишингот на играчите.

Јуве слават како да освиле 3 бода хахахах,знам дека ова за нив е успех али нека не се палат многу оти на крај пак да не идат Еворпа Лига:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom