Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Отидовме во Серија Б.. .. Ја мислам да им ги дадеме сите скудета и да не не замараат веке, да си почнеме од 0... вие што викате?
Да да, нервозен е, тоа многу убаво се приметува по вториот или третиот гол од вчера, кога беше даден у кадар, приметете на некој клип од јутуб колку само е нервозен, и он, а и неговиот наследник на претседателското место во Интер, синот, Анџело.
Али што друго им преостанува на Јуве, немаат што да изгубат, оние главни разговори што им излегоа, вклучувајки го и клучниот, оној главниот, мајката на сите разговори наречен, најавуван долго време, предизвика смеа кај медиумите и од неколку главни весници во италија беа наречени автоголови ...
Нема смисла да ја труете темава со фантазерски муабети, дебилно е.

Изгледа Таљавенто ке го суди мечот Рома - Интер ...
Нека направат услуга, нека му го замаглат бар лицето да не ја гледам таа ретардирана гнасна фаца 90 минути

C_3_Media_862702_immagine_l.jpg

Интер - Сампдорија лани он судеше, во случај дел од вас да се прашуваа од каj им е познат типов. :)

--- надополнето ---

Иначе, видете го девојчево како плаче пак, ради оваа реакција доби 3 меча суспензија, му досудија пенал кој воопшто не постоеше ( стартот ем беше надвор од шеснаестерец ем не ни беше фаул ), али вакви преседани лани контра Интер беа и најголемата причина зашто Рома драстично ја намали разликата на табелата, па сеа нека осети и он на своја кожа како грдо изгледа тоа, а што е најтрагично, 4 кола се изиграни само, а Интер вакви одлуки контра нив имаа во најважниот период од годината кога се кршеше сезоната :

п.с. А и уште му го памтам односот кој го имаше против Интер во финалето од купот лани ... ако му е.

да на Интер во најважниот период, а на Рома како што тргнало од прво коло чиниш цела година вака ќе биде... и немој лани да се жалиш кога и Рома беше оштетена, еден пример со Ливорно(на тој се сетив) кога заврши 3-3(не досудени офсајди) а разликата беше 2-4бода со Интер, така да кукање не сакам, можеби не се еднакви грешките кои се направени и на Рома и на Интер ама ти претеруваш!!!

еве и една изјава на Бориело после натпреварот.... ме сваќаш што сакам да ти доловам со изјавата
“These things never happened to us at Milan. [Last night] I understood the difference between playing for Roma and Milan.

“Anyway we are a great team and we will react. We know how to start again.

“To think that when Russo refereed a Milan match he even asked for my shirt. Now he won't even exchange a few words with me.”

Кога го прочитав ова у фан клуб Јубе,одма ја стаив 2ка на БетерЗ.:pos:
Сеа за сеа добро е,0-1..;)))

Полош судија одамна неам видено да суди ....фаул за палермо не суди , пенал за јуве не суди , офсајд за палермо суди а нема , офсајд за јуве суди а нема , фаул за јуве суди а нема , фаул зап алермо суди а нема .....

Needless to say - ми ги тупнаа у ГЗ !!!

Така тие кога се кладиш на наш ривал....и мене лани Јувентус кога играше против Сиена кога завршија 3-3(класична местенка) ми скинаа еден куп пари од контото па од тогаш не пробвам да ги имам во ливче..па ни Милан(пред две години со рома кога излезе натпреварот 2-2 со головите на вучинич...цел живот ќе го памтам тој натпревар)!

Брат ми треба Дедо ЕБАН Перо да дае ЕБАН ГОЛ ....а имаше ЧИСТ пенал + погоди ПРЕЧКА ....Ме боли *** ако изгубат , само нека дае ГРДИОТ гол :D

Хахах , ги ИСУШИВ Јувентус ....... Неам зборови ...

Збирајте ми пари за со Рома , ке станеме шампиони по 10 кола -.-

Најинтересно кај фановите на Јуве е тоа што кога ке победат се фалат дека се најдобри,а кога ке изгубат ги пцујат до бескрај!!! Незнам кога ке сфатат дека се мизерија и дека ке го гледаат уште долго време ИНТЕР на врвот!

23.9.2010 22:07 Pojedinačna oklada

Juventus - Palermo (Koja će momčad postići 3. gol?) Juventus Palermo 6.00 1.72 - 23.9.2010 21:35 Pojedinačna oklada

Juventus - Palermo (Koja će momčad postići 2. gol?) Juventus Palermo 9.00 1.60 - 23.9.2010 20:54 Pojedinačna oklada

Juventus - Palermo (Koja će momčad postići 2. gol u 1. poluvremenu?) Juventus Nema gola 5.00 1.88 -

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom