Џони Вајсмилер
Don't share my food
Вечер очекувам голче од ето но не и сигурна победа...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вечер очекувам голче од ето но не и сигурна победа...![]()
па токму затоа не сакам да предвидувам за никој!неам намера да се замарам ја да докажувам нешто.Лани за лани све беше хаос сега нова урпава нови приоритети!Ова од искуство со лажењево признај
Ипак за лани важеше муабетот, Чиро е препородник, Диего е подобар од Снајдер, Мело ко Камбијасо, Лусио може вода да му носи на Канаваро, Милито на исто ниво со Амаури, дури овој вториов е бољи, Маикон бил преценет, без Ибра се нула и слично ...
Немаш право да збориш, нит ти нит некој трет кој тераше на такви предвидувања за лани, кога се деси и дебакл, а Интер освои тројна круна. Да не сакаш пак да ги споредуваме играч по играч тимовите ?! :tv:
Toлку ке има зашто федерацијата реши цела Curva Sud да и ја препуштат на Рома, што е нефер со оглед на тоа дека во финалето од Купот не донесоа такво решение за фановите на Интер на пример ...Рекоа дека 15 000 фанови на Рома ке има на Меаца,па и да ги има толку нашиве ги има 60 000
Аха фала на превод,иначе знае ли некој колку ке биде отсутен Сантон?Не било нешто посебно, полицијата ги запрела оние без тикет, па се створила гужва, имало и многу луѓе што се враќаат од одмори али Се завршило добро, не било судир со противнички фанови, не ни памтам кога последен пат имало такво нешто ...
Hahaha, подобра и неможеше ... Andiamo !Морати и Сенси се договориле за Бурдисо 5,5 милиони + ни го пуштат вечерва суперкупот добра зделка.
Ајде вечер со среќа и да ја освоите 4 титула оваа сезона...:helou:
Оваа сезона ова ќе ни биде 1ва титула ако не се лажам.....