Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, јас не гарантирам дека ќе го поправи понашањето, и да речеме дека нема да го поправи.
Имаме 3 напаѓачи кои лани го понесоа товарот кога требаше највеќе и изиграа феноменално(Милито, Ето, Пандев), тука е и Бијабиани кој е и те како подобар од Арнаутович, и уште и Кутињо кој може да игра и на позицијата на Пандев и Ето, гледајте ги клипчињата на јутуб ќе видите колку пати се нашол во таа ситуација.

И ете, Балотели ќе добива шанса во куп натпреварите и чат пат во лигата, мислите дека после 1 година цената ќе му падне или накачи?
Оваа сезона беше најпроблематична за него а ипак цената му порасна, замислиете што ќе биде ако изигра на повисоко ниво и остане проблематичен, Интер ќе ќарат 10тина милиони повеќе следната година.

Јас сум за да остане, кога ќе се сетам на фрлањето на дресот, би рекол одма да си замине без размислување, али ако видите зашто го фрлил јас тотално го разбирам, навивачите му свиреа зашто шутнал, ејјј зашто шутнал од 20 метри, при ситуација 4 на 2(во корист на Барса), и тоа убава топка беше за да ја шутне, да ве потсетам колку такви удари упатува Маикон во текот на една сезона а на Балотели тоа му е работа.

Кога даде гол од слободен против Рубин беше ми се чини, од 30 метри, сите го дигаа до небо....

Навивачите знаат дека има нестабилен карактер, црнец е а и плус има Италијанско државјанство. Има ненормален притисок на него, италијанците сеуште немале црнец италијанец...

Јас сум сигурен дека со неговото останување само ќе добиеме, повеќе одошто ќе изгубиме.

^ Другар,за тоа не се прашуваме ние.
Балотели сака да си оди.
Од кога го зема дебелиот за негов агент,одма се знаеше дека уште ова лето ќе си иде.
Јас не го сметам Балотели за играч на Интер..више не..

Ето може да игра како крило...па и Цезар можеше да игра како крило ако Мурињо му речеше да игра како крило.
Спореди ги перформансите на Ето од Барса(централен) и Ето од Интер(страничен) и ќе видиш каде му е вистинското место.
Ај добро..Ето може да игра како крило.А кој друг ќе игра како крило?Нема да играме со едно крило само ;) Милито или Форлан,кој ќе биде другото крило?
А Форлан да ти биде резерва,malo morgen.
Има многу гиганти(и не гиганти - Јубе) кои можат да му понудат сигурен првотимски статус па не гледам како би се решил да дојде во Интер за да биде резерва..значи НЕМА ШАНСИ.

Па јебига бе тренерот е главен,ке се слушаат неговите инструкции.
Ето во Барса не го споредувај со овој Ето од Интер,немаме во тим Чави,Иниеста и остала багра пимплачи на топка за да му даваат топки на Ето на тацна,на крај краева Италија е ова,не Шпанија.
Пандев може да биде другото крило,да не сакаш грдиот Тевез да го земеме ?
Никој бе,ама баш никој од звездиве не се покажа на Светсково,секој што би го земале е дефакто ризичен трансфер,не сме Реал да го ебам,па да земаме се живо и диво.
Џабе е ние овде по форуми што го тропаме,Морати што ке одлучи,така ке биде,тој е претседател,раководи со Интер,а ние само тепаме време.

Башка коа ке видам дека Јубе може да го земе Форлан...ма боље нека дојде во Интер,бар нема да се бламира и да се бори за 7 место во Италија :pos:

Па јебига бе тренерот е главен,ке се слушаат неговите инструкции.
Ето во Барса не го споредувај со овој Ето од Интер,немаме во тим Чави,Иниеста и остала багра пимплачи на топка за да му даваат топки на Ето на тацна,на крај краева Италија е ова,не Шпанија.
Пандев може да биде другото крило,да не сакаш грдиот Тевез да го земеме ?
Никој бе,ама баш никој од звездиве не се покажа на Светсково,секој што би го земале е дефакто ризичен трансфер,не сме Реал да го ебам,па да земаме се живо и диво.
Џабе е ние овде по форуми што го тропаме,Морати што ке одлучи,така ке биде,тој е претседател,раководи со Интер,а ние само тепаме време.

Башка коа ке видам дека Јубе може да го земе Форлан...ма боље нека дојде во Интер,бар нема да се бламира и да се бори за 7 место во Италија :pos:
Пандев крило,Ето крило...значи сакаш вака да играме..
- Пандев - Милито - Форлан - Ето -
Не бе другар,не бива.Значи првиот состав ни е
- Пандев(?) - Милито - Ето -
а како замена за Балотели,тука е Биабиани.
Се согласувам дека ни треба уште еден напаѓач ама тоа не Форлан.Ни треба некој кој ќе се согласи да биде замена(шпекулации - Роси од Виљареал) или крило за прв тим место Пандев(шпекулации - Пиенар,Кајт) а Пандев да биде резерва напаѓач,заедно со Биабиани.Сигурно(иако не сакам) ќе имаме повреди па затоа ни требаат барем 5(од кои 3ца играат прв тим) напаѓачи..

^ Другар,за тоа не се прашуваме ние.
Балотели сака да си оди.
Од кога го зема дебелиот за негов агент,одма се знаеше дека уште ова лето ќе си иде.
Јас не го сметам Балотели за играч на Интер..више не..
Не сака, да сакаше Интер ќе поставеше цена од 35 милиони и бујрум на лицитација.

Иначе, нешто ме интересира, како ќе го земеме Форлан?
Го знаете новиот закон од 1 играч non-eu?
Кутињо го земавме, како ќе дојде Форлан?

Не сака?
Дај не заебавај..по директно од ова не можеше..
Пазето го ова...

Inter poacher Mario Balotelli is ready to ditch Serie A because of issues with the limits on non-EU players introduced by the Italian FA, suggests agent Mino Raiola.
"If [Giancarlo] Abete quits, then maybe Balotelli will remain in Italy. The heads of the Italian Players Association (AIC) must also resign," Raiola told the press as reported by Il Corriere dello Sport.
"The laws on foreign quotas are a scandal. It damages Italian football."

:pos::pos::pos:
Не се здрави Балотели и неговиот дебел агент.Што се нема да направат за да го продадеме..

Го видов тоа и прелетав како кроз празен пост, не ја сфаќам врската нон-еу со останувањето на Балотели, не го сфаќам воопшто и овој Раиола, не ја сфаќам поентата на одговорот.
Ако некој ми ја каже логиката во барањето на Раиола, можда ќе го сменам моето мислење...
Вакви информации не можам да ги разберам...

И да сака да си отиде, нека си оди, али нема под 35 милиони да си отиде, а и нема во Италија.

Иначе, за Форлан, ќе ми одговори некој? :)

Го видов тоа и прелетав како кроз празен пост, не ја сфаќам врската нон-еу со останувањето на Балотели, не го сфаќам воопшто и овој Раиола, не ја сфаќам поентата на одговорот.
Ако некој ми ја каже логиката во барањето на Раиола, можда ќе го сменам моето мислење...
Вакви информации не можам да ги разберам...

И да сака да си отиде, нека си оди, али нема под 35 милиони да си отиде, а и нема во Италија.

Иначе, за Форлан, ќе ми одговори некој? :)
Како не сваќаш?
Па вика дека ако Абете даде оставка,тогаш Балотели МОЖЕБИ ќе останел.
Значи Абете нема шанси да даде оставка...значи Балотели сигурно ќе си замине.
Па и нема некоја логика со тоа non foreign players..ама намерата му е јасна..Балотели сака да си замине.

А тоа за Форлан..и мене ни ми е јасно од каде почнаа муабетите дека ќе дошол за Интер.
А за foreign players..па ние Кутињо го купивме пред 2 години..он сега се враќа од позајмица..
Не сум сигурен за ова ама зашто па Бенитез би го барам Пиенар ако немаме право?

Имаме напаѓачи бе незнам зошто го бараат Форлан коа Бенитез игра со формација 4-2-3-1 !!!!И да си иде Балотели не ни треба напаѓач,треба да земеме играч од средина тоа ни е најбитно:toe:

Да де, ама логиката Балотели - нон-еу?

Иначе Кутињо мислам дека оваа година е и официјално купен, не сум 100% сигурен, али според написите што беа кога искочи новото правило пишуваше дека Интер веќе нема право за трансфери на нон-еу играчи.

И зарем го спомувате Пиенар како засилување? Да, да бевме очајни како Јубе ја би се радувал на ваков трансфер.

Пандев крило,Ето крило...значи сакаш вака да играме..
- Пандев - Милито - Форлан - Ето -
Не бе другар,не бива.Значи првиот состав ни е
- Пандев(?) - Милито - Ето -
а како замена за Балотели,тука е Биабиани.
Се согласувам дека ни треба уште еден напаѓач ама тоа не Форлан.Ни треба некој кој ќе се согласи да биде замена(шпекулации - Роси од Виљареал) или крило за прв тим место Пандев(шпекулации - Пиенар,Кајт) а Пандев да биде резерва напаѓач,заедно со Биабиани.Сигурно(иако не сакам) ќе имаме повреди па затоа ни требаат барем 5(од кои 3ца играат прв тим) напаѓачи..

Ондак ни Роси не сака да биде замена во Интер ако дојде,100% сум сигурен.
Леле Пиенар...па и Кајт бе ?
Аааах бе...

За болдот причина плус да дојде Форлан.
И не знам од кај си толку сигурен дека Форлан би барал првотимски статус ??
Од кај знаеш,пример нема да се буни за првотимски статус,само сака да дојде во Интер.
Заебете бе тоа си бара првотимски статус,и јас сакам Ламборџини,ама нема.
Првотимскиот статус се заслужува,а не се добива на лепе очи.

@ Beneamata
Тоа е само така стаено.Неможеле да најдат причина зашто Балотели би заминал па го напишале тоа за нон-еу.Значи битна е намерата,дека сака да си иде.И ја се смеев на "причината " што ја нашле,барем да кажеле директно дека Балотели сака да си иде..
А Пиенар го спомнав онака...прочитав на fcinternews дека Бенитез се заинтересирал за него.Но Пиенар не е битен..нели зборевме за нон-еу..па ти викам зашто Бенитез би се интересирал за Пиенар ако немаме право за трансфери на нон-еу плејер?

@ ACAB
Па ја не му реков на Бенитез да се интересира за Кајт и Пиенар бе.Ја не сакам тие да дојдат.
Ама сакав да ти кажам дека се интересира за крило кое ќе игра место Пандев ИЛИ централнен кој не би се бунел за да биде резерва.
А за тоа од кај знам дека Форлан би се бунел..незнам што да ти кажам.

@ ACAB
Па ја не му реков на Бенитез да се интересира за Кајт и Пиенар бе.Ја не сакам тие да дојдат.
Ама сакав да ти кажам дека се интересира за крило кое ќе игра место Пандев ИЛИ централнен кој не би се бунел за да биде резерва.
А за тоа од кај знам дека Форлан би се бунел..незнам што да ти кажам.

Да де,само лоша шпекулација е тоа знам,немај гајле.Не знам кој ташак ке ни е Пиенар,па и Кајт кој во Италијанска лига би се изгубил ко циган у Веро.

Искрено јас сум за трансфер на Форлан,ем класа играч,ем оваа сезона се бориме пак на сите фронтови,требаат нови сили во Интер,а Форлан верувам дека многу би помогнал,ем ке се соочиме со не дај боже повреди на некој од клучните играчи,па мора нивна замена.

Да де,само лоша шпекулација е тоа знам,немај гајле.Не знам кој ташак ке ни е Пиенар,па и Кајт кој во Италијанска лига би се изгубил ко циган у Веро.

Искрено јас сум за трансфер на Форлан,ем класа играч,ем оваа сезона се бориме пак на сите фронтови,требаат нови сили во Интер,а Форлан верувам дека многу би помогнал,ем ке се соочиме со не дај боже повреди на некој од клучните играчи,па мора нивна замена.
И јас не сум против трансфер на Форлан,посилна конкуренција не е на одмет...човекот е звер.Само не верувам дека Интер би го купил(зашто-пишав во моите постови погоре).Плус незнам ни како Форлан ни стана предмет на дискусија..не видов да биде поврзуван со Интер.Ако сум испуштил,дајте линк please..

А да..уше нешо.
Нели се спремаме да купиме резерва централен.
Па зашто да не му дадеме шанса на Ривас.Да не го праќаме на позајмици/продадеме..
Минатата сезона во Ливорно беше најмалку Okey.
Сигурно ќе се покаже подобро од дедовците Кордоба/Матераци...
Плус нема да добива кујзне колку многу шанси да игра..Лусио и Самуел не се injury prone играчи...
Сакам да кажам...нема потреба да трошиме пари за централен дефанзивец сега.
И после оваа сезона што иде,да го земеме Ранокиа.

Јас мислам дека овие муабети се бесмислени..како прво новинарите немаат што да пишат па сега објавуваат како сме биле заинтересирани за форлан (31)(без разлика колку е добар),и сме сакале да ја испуштиме иднината на клубот башка италјанец Марио(20)..9годините кажуваат се мислам)...работата е тоа што проблемот не е во нападот а скоро и никогаш не ни бил..форлан нема да дојде во Интер ни под разно(колку што дојде силва толку и фролан ќе дојде),бидејќи не ни е потребен(не ми се верува да направат глупост морати и бранка на милито/ето/пандев/марио/бибиабиани/кутињо да испуштат талент и да донесат играч кој е во залез на кариерата, иако е одличен но сепак неможиме да му гарантираме првотимски статус.......морати и бранка можат да бидат малце агилни да ангажираат некој добар,пробивен,брз лев бек каде ќе прави исто така проблеми по левата страна или уште се лажат дека киву е добар по таа страна....по можност..таиво,коларов,бејл,бел хаџ,инсуа,бастош,итаканатаму.....па сите овие што ги набројв се класа подобри од трупецот киву кој освен да касапи ништо не разбира..ама кој ме слуша(чита) мене..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom