Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека му е среќен бракот на нашиот дијамант и овој брак да му даде што повеќе снага и психичка стабилност за што подобро да влези во новата сезона и да ја изигра во највисоко ниво....инаку што се однесува до кутињо ќе правиме муабет после неколку изиграни натпревари ако му даде шанса онај дебелиот на клупа !

Ееее се женам утре :icon_lol:, шала на страна, нека му е со срека бракот на Весли:), Иначе Кутињо според мене нека добива шанса, ке се испука малиот

кварезмааааа

Другарчиња како е?Во овие досадни моменти кога надвор е буквално ПЕКОЛ ,а во недостаток на интересни моменти врзани за нашиот омилен клуб,би ви препорачал да тркнете до фан клубот на АЦ Милан и да се ситите и забавувате на нивна сметка,конкретно на тоа на какви играчи почнале да се радуваат.ЦЦЦЦ значи до кое дереџе ги донесе тоа старо курвариште Берлускони...Се тоа мене многу ми се допаѓа .ама па глупо ке ми биде само што пак нема да биде интересно калчото,односно пак ке се прошетаме до скудетото(освен ако другарчињата од FIGC не умешаат прсти).
Поздрав
п.с. Губентус и остала багра не вредат ни да ги спомнам

Дечки како се вика девојкава(веќе жена) на Снајдер?
Али на кирилица напишано(на латиница е: [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Yolanthe Cabau)[/FONT]

Маци, млади сме ние да влеваме во пензионерски дом :)

Дечки како се вика девојкава(веќе жена) на Снајдер?
Али на кирилица напишано(на латиница е: [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Yolanthe Cabau)[/FONT]
Би требало Јоланте Кабу

Јас мислам да не се замараме со нашите ривали како тие што не се замараат со нас..се ќе си дојди со време.....инаку се надевам дека дебелиот ќе ги клава во игра се почесто бибиабиани и кутињо за да го покажат својот квалитет и да пополнуваат дупки во офназивата во случај на повреда...инаку се надевам дека мајкон нема да си оди.....!

Немате подготвителни мечеви за пред сезоната бе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom