Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже дезинформација ти е ова :) Иначе многумина незнаат,Роналдо и Кварезма у 2003та играа на стадионот у Чаир..Македонија-Португалија У21

Еве јас гарантирам зошто знам, сум читал порано на интернет и коментаторот на една од утакмиците на Реал го кажа ова. Не сум заборавен па да незнам што зборам

А Галиани ќе да се викаше Адриано а ? мала грешкица
поправено, али името му е uncle fester.

инаку читав во вест сега, имаме најстар тим во европа, ние сме новите пензионери(барем додека Uncle fester не ги реактивира костакурта и малдини) :D

инаку читав во вест сега, имаме најстар тим во европа, ние сме новите пензионери(барем додека Uncle fester не ги реактивира костакурта и малдини) :D

тоа пошто Милан нема клупа, си ги стаиле Пирло, Амбросини, Малдини, Сидорф синоите за да спуштат просек малце

поправено, али името му е uncle fester.

И Челзи се тука негде со нас,али што има врска ние ако имаме најстари кога играат како да имаат 25:)

c.c.c Сега кире ќе се обеси што не го видел кики :)
Инаќе шо толку се израдувавте ко Санчез веќе да се сликал со морати и дрес.

c.c.c Сега кире ќе се обеси што не го видел кики :)
Инаќе шо толку се израдувавте ко Санчез веќе да се сликал со морати и дрес.
Омилен фудбалер ми е,али далеку од бесење! Како и дае има уште време можеби ке паднеме некад со Португалија:),иам слушнато дека Јонуз за следната пријателска планира меѓу Германија и Португалија!

^ Ке се сликаш со Роналдо ако дојде ... :pos:

Ако оставам да постирам вечер после 12 ќе заборавам 100%, така да еве ви, предигра :icon_lol:

Перуанка е нова амајлија на Пандев

Европскиот и светски клупски првак Интер веќе има нова амајлија. Тоа е перуанскиот модел Хералдин Лопез де Кастилја.

5CBB1C9AC7783E4FA6C56B1B98BB5E58.jpg

Сексапилната јужноамериканска манекенка блесна во провокативна фотосесија речиси гола, а срамните делови и се покриени само во тесниот дрес со амблемот на Интер и црно бикини.
Откако Хералдин го облече дресот на Интер, нашиот најдобар фудбалер Горан Пандев и неговите соиграчи ги следи само среќа. Интер забележа четири победи во серија.

tumblr_l81z9nhmGr1qcyjc5o1_500.jpg

таа е :)
или не е :)
x4f46.jpg

--- надополнето ---

x004r.jpg

Karim-Sepulveda-20100727186177.jpg

KarimSepulveda2.jpg

само да не ве болат рацете :)

^
:drk:
Втората е најружна