Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе какво продавање на Снајдер, човекот злато вреди, нит па за замена Снајдер-Руни, чоекот е тиња на СП.

Ја незнам луѓето без работа се и само си шпекулираат.

--- надополнето ---

Снајдер у моментов вреди дупло повеќе отколку што е купен, односно, гарант е проценет над 25м евра, за колку што го и земаа Реал на времето ...
Шпекулација која доволно говори во каков играч прераснал Снајди, ништо повеќе.

--- надополнето ---

Иначе ....

36338_136284676388838_112091812141458_374475_2705202_n.jpg

:tv:

Ко го земавме Кварезма злато вредеше човекот, си еба мајката.

Брат искрено мислам дека во моментов под 40 милиони не ке да е.Па сигурно влага во првите 3 плејмејкери во светот, а сите сме свесни за колку комплексна позиција станува збор.Тој е мозокот на Интер во моментов и знаеме колкава беше неговата улога во играта на Интер ,така да ....
Ја зборам за проценка на трансфер берза, иначе тимот за него гарант ке бара поголема цена од онаа за која е проценет, како што прават и сите останати тимови.

Иначе за Кварезма, точно е дека беше супер играч, и сеуште е али пичица е у душа, папи, се губи во тимови кои имаат поставено цел ЛШ, титула во првенство и слично. Жално е што карактерно е многу слаб, се плашеше топка да подаде на Меаца, центар шут да направи, да помине играч и слично, играше со голем страв по само 2-3 меча каде изигра лошо. Во Турција претпоставувам дека ке ужива поопуштена атмосфера а со тоа и ке пружи супер партии за дресот на Бешикташ.

Браво за Фергусон!Сигурно си мисли дека Морати нафта пие...:turn:
Па за 20 милиони ја Мунтари нема да му го дадам,а не па Снајдер..
Сега за секој просечен фудбалер се плаќаат по 20+ милиони,а он сака да го земе Снајдер за 20..

Ја зборам за проценка на трансфер берза, иначе тимот за него гарант ке бара поголема цена од онаа за која е проценет, како што прават и сите останати тимови.

Иначе за Кварезма, точно е дека беше супер играч, и сеуште е али пичица е у душа, папи, се губи во тимови кои имаат поставено цел ЛШ, титула во првенство и слично. Жално е што карактерно е многу слаб, се плашеше топка да подаде на Меаца, центар шут да направи, да помине играч и слично, играше со голем страв по само 2-3 меча каде изигра лошо. Во Турција претпоставувам дека ке ужива поопуштена атмосфера а со тоа и ке пружи супер партии за дресот на Бешикташ.
Во Порто беше ѕверка, а Порто се бореше и за ЛШ( не толку многу)...али за првенството на Португалија се бореше, но таму и немаше некоја голема конкуренција и како што кажа ти си играше опуштено, за тоа и беше многу добар во Порто, но од коа дојде во Интер едноставно таа игра што ја прикажуваше во Порто ни на еден натпревар не ја прикажа. А и реално ни еден тренер, па нит Мурињо не му ја даде вистинската шанса за да се докажи човекот, 10мин на секој натпревар во просек и не е некоја шанса.

Убаво кажа дек0 за Глен Џонсон, веќе трета утакмица по ред не ме импресионира...
Да не е левак случајно?
Цела утакмица, цела утакмица беше напред не нафрли една топка, не знае или левак е?
Милнер нафрли 3 топки, 3 шанси за Енглезиве и 1 гол, овој како да не знаеше да испрати центаршут, само пробува да влезе во шеснаесетник кога има шанса... Тоа нешто го може и Сантон, а да се дадат 15 и повеќе милиони за таков играч НЕ ФАЛА....
Ако оди Маикон(а ќе оди) добро е што ќе го купат тој Агугуигирерај барем не вреди многу а може да се покаже како поквалитетно засилување...

Абе ако судите по 1-2 меча, ондак Меси е пародија од играч, за Милито вчера па да не зборам, 4.5 оцена на goal.com.
Џонсон со Америка беше на ниво и 1 од најдобро оценетите играчи на Англија, ја по одењето на Маикон друг на трансфер маркетот ко алтернатива не гледам. И со тоа '' да не е левак '', тоа минус или плус е за бек ? И со двете нозе нафрлува убаво, 25 години има, влегува во најдобриот период за 1 играч, на исти години и за Маикон иначе слушнавме. Со така '' висок '' напад, Руни - Дефо, што очекувавте од центар шутевите ? Маикон пола година неможеше да го подеси центар шутот и по одењето на Ибра не ми ни текнува на гол на Интер по нафрелена од страна.

Не со тоа левак сакав да кажам дека ако е левак затоа не нафрлаше, а ако е деснак тогаш треба да се замисли малце...
Маикон има од најдобрите центаршутеви, не зборам за она истрчај до гол-линија и нафрли, туку она нафрлање уште пред шеснаесетник да стигне, мислам дека имаме 2-3 важни голови постигнати така(еден на Камбијасо или Милито во последните утакмици али ич не ми текнува и ме мрзи да барам)...
Сакав да кажам дека да се дадат 15 и повеќе милиони за еден моментално просечен играч кога имаш во тимот играч кој е исто толку добар колку него(според мене подобар) а е далеку помлад е апсурдно...

Милито не го гледав вчера, не можам да коментирам...
Исто како и за Меси и Руни што го даде ти примерот.... Меси промашува сега, кога ќе треба најмногу тогаш ќе даде гол(иначе ако се сеќавате јас бев единствениот кој викаше дека Меси не е семоќен а сите ми се нафрливте)... За Руни не знам што да кажам, имаше една 100% шанса и според мене извади максимум, упати добар удар и голманот ја фати топката, а топката беше прецизно упатена....

Mуабетот ми е дека ако судиме по светсково, бајаги играчи не се покажаа а се ѕвезди во своите тимови, гледајќи го начинот и стил на игра на Глен, одговара за овој Интер, до сега е скоро и безгрешен во одбрана, во напад не го гледав само со Алжир, за Америка реков, еден од најдобрите играчи за англичаните беше, а денес изигра просечен меч, пак ке кажам, бек не може да е од голема корист кога во нападот имаш ниски играчи, сетете се само на муабетите за Маикон во првиот дел од сезоната, кога и сопствените навивачи му свиреа поради очајните центар шутеви.
Баш сезонава во тој сегмент Маикон беше очаен, али се извади со супер головите што ги даде а истите беа од големо значење за тимот, иначе до тие моменти сите беа со муабетот да се шитне.

Незнам дали приметивте али станавте тоа што до вчера го плукавте а се однесуваше на оние кои го бранеа Ибра, и тоа пазете, за бек, нешто што е у гени на тимот и позиција која гарант ке биде пополнета со соодветна замена.
Ибра за некои беше ваков, онаков, незаменлив бла бла бла бла, метро 90, знае и со нога и глава, уникат, бла бла бла бла бла, и пак, тежок демант стигна, оноа, претежок. За бек па не се ни сомневам, и онака Интер почна да игра кога донесоа плеј и универзалност во нападот односно играта, тоа ја реши сезонава и на тоа се должи успехот, а не на игрите на еден бек. Једина грешка на тимот ке биде ако го дадат под бараната цена, иначе продажбата е једина опција во случајов зашто тој сака да замине.

Ван дер Вил е добар ...

Мада ја да сум на местото на Бенитез ....ако си иде маикон , 40.000.000 за Лам давам .... типот ГАЗИ ........

Ок, изиграл Глен Џонсон супер според тебе, ама не ми одговараш дали е подобар од Сантон и дали вреди да се дадат 15 милиони за него....

--- надополнето ---

И што вика деко0, Ван дер Вил е добар и според мене, веќе неколку пати го реков тоа...
Иначе за во одбрана Глен Џонсон до сега немал потреба да изигра лошо пошто не се изнаиграа репрезентациите против Англија... Ако стигнат до Бразил, Аргентина, Германија... и изигра на ниво во одбрана и напад ќе го сменам мислењето :)

Ок, изиграл Глен Џонсон супер според тебе, ама не ми одговараш дали е подобар од Сантон и дали вреди да се дадат 15 милиони за него....

Јас Сантон само 3-4 месеци го имам гледано како игра за Интер во овие 2 години.
Не би можел да судам, и тоа го имаме гледано ко лев бек, ко десен една-две утакмици, сезонава влезе на 4-0 за Интер со Палермо, 4-3 направија и 2 гола скинаа по таа негова страна, потоа со Сампдорија им подари гол а со тоа и прв пораз за Интер во сезоната ...
Сеуште е рано за да кажеме дека можеме да се потпреме на тинејџеров на бековските позиции, башка многу млад почна да има проблеми и со колената.

Ради кордоба мислам дека беа 2 гола :)

Ради кордоба мислам дека беа 2 гола :)
Не, едниот беше, затоа реков 2, првиот го примија ради Кордоба, останатите 2 од страната каде што Сантон чуваше.

--- надополнето ---

Brat so palermo Radi Kordoba bese edniot i radi muntari drugiot :) ne ebi sea i ti :)
Не ебам, 1 гол гарант примија ради Сантон, главната причина ради поразот со Сампдорија во пето коло ако не се лажам.

Грешка си Syn, еве баш сеа пак го прегледував, паднаа 2 гола од страната на Сантон, али при првиот гол играчот му избега на Мунтари, а при вториот на Самуел, не можеш директна кривица на Сантон да му ставиш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom