Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе добар е деко ама јас не го сакам во интер

btw абе чекич ај тргни ми го блокот од мсн

^:pos:

Како и да е, се надевав на Кварезма, ама и Деко ќе послужи, I guess.

Добар ден народе!!! се читаме конечно после една недела денеска се вратив од најјаката ескурзија на сите времиња!Читав наназад гледам нема трансфери уште ама нема ништо ни од караницата манчини-морати изгледа го заќутеа педерчето:smir:
Инаку вчера бев во Виена од 1.30 докај 3.30(толку имавме време) и фанавме нешто од еуфоријата на Европското првенство!
на плоштадот во Виена имаше околу 40 000 хрвати сите облечени со дресови и знамиња кои пееја песни и се забавуваа во исчек на почетокот на утакмицата со Австрија!
Сакам да прикачам слики од атмосферата само овоа imagesnack не ми ја отвара страната а сликите се големи да ги ставам директно!
Ако може некој да каже некоја слична страна:helou:

Сакам да прикачам слики од атмосферата само овоа imagesnack не ми ја отвара страната а сликите се големи да ги ставам директно!
Ако може некој да каже некоја слична страна:helou:

A да ги намалеше сликите фино лепо со paint па да ги прикачеше , btw Welcome Back !

едит : Тек сеа уклучив АлСат да гледам Франција - Романија и одма шок , Киву игра во средината ( никогаш не играл на оваа позиција во Романија ), очигледно Манчини не влијаел само негативно врз Интер :D .

portsmouth go bara vieira
rivas vo genoa

Мислам дека Деко и не е баш најпотребен. Последниве сезони не е во форма и трансферот ме потсеќа кога дојде Фиго (иако он беше уште постар). Ако веќе носи Мурињо некој од своите стари фудбалери прв на листата го посакувам Дрогба.

Зошто море Дрогба,зошто ни е?Не дека не е јак,ама напаѓачи имаме песто.....а бре златен Диего и златна Куарезма и ништо појче не ни треба...или пак ако можа Ван Дер Варт нека го зема наместо Диего(ама мислам дека тој нема да сака)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom